Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO tým opět u SkyRiders

21. 8. 2013 | 16:39 Counter-Strike 2
Tuzemská organizace SkyRiders po změně svého majitele opět nabírá sestavu ve hře CS:GO.Posledním týmem pod bývalým vedením byla pětice okolo Tomáše 'jAPKOo' Chyby, která před pár týdny zamířila k SlowVirus. Hledání nového týmu pod svá křídla nezabralo SkyRiders dlouhou dobu. Sekce pod vedením Dominika 'stL' Staňka přesla právě k "nebeským jezdcům" od Freak Gaming. Pod vlajkou nové organizace uvidíme tuto sekci na INTEL LAN Dětkovice 2013 tento víkend!
Výchozí obrázek

Tuzemská organizace SkyRiders po změně svého majitele opět nabírá sestavu ve hře CS:GO.

Posledním týmem pod bývalým vedením byla pětice okolo Tomáše 'jAPKOo' Chyby, která před pár týdny zamířila k SlowVirus. Hledání nového týmu pod svá křídla nezabralo SkyRiders dlouhou dobu. Sekce pod vedením Dominika 'stL' Staňka přesla právě k "nebeským jezdcům" od Freak Gaming. Pod vlajkou nové organizace uvidíme tuto sekci na INTEL LAN Dětkovice 2013 tento víkend!

Vyjádření kapitána týmu, Dominika Staňka:

"Ahoj, tak naše sekce působí na Counter-Strike scéně už dobré 3 měsíce. Skládáme se ze 3 bývalých “source” hráčů a 2 “jednašestkových”. SkyRiders jsme si vybrali proto, že se nám líbil jejich zájem a podmínky nám také vyhovují. Tímto děkuji za celý náš tým za tuto příležitost a doufáme že tato spolupráce jen pokvete. Pod novou organizací nás můžete vidět pravidelně na PLAYzone One Night Stand turnajích, dále se chystáme na LAN Dětkovice a DISTRICT Go4Prague #3.

Nynější sestava SkyRiders.GO:

{#Česká Republika} Dominik 'stL' Staněk
{#Česká Republika} Petr 'Sync' Jileček
{#Česká Republika} Matěj 'thieff' Žádník
{#Česká Republika} Radek 'EiD' Lacina
{#Česká Republika} Jiří 'Kalky' Kalkuš

Štítky: SkyRiders
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.