Přejít k hlavnímu obsahu

Team LDLC se rozpadá

21. 8. 2013 | 16:03 Counter-Strike 2
Známá francouzská sestava LDLC.com se po dobrých výkonech v posledních měsících rozpadá.Hlavním důvodem ukončení působením této kvalitní pětky je přechod do neaktivity dvou hráčů, a to Gordona 'Sf' Giryho and Mathieu 'Maniac' Quiquereze. Oba ovšem nevylučují, že by se na scénu časem vrátili, což je určitě výborná zpráva.
Výchozí obrázek

Známá francouzská sestava LDLC.com se po dobrých výkonech v posledních měsících rozpadá.

Hlavním důvodem ukončení působením této kvalitní pětky je přechod do neaktivity dvou hráčů, a to Gordona 'Sf' Giryho and Mathieu 'Maniac' Quiquereze. Oba ovšem nevylučují, že by se na scénu časem vrátili, což je určitě výborná zpráva.

Zbylá trojice Dan 'apEX' Madesclaire, Kenny 'kennyS' Schrub a Vincent 'Happy' Cervoni tak bude pokračovat v hraní, avšak nelpí na tom, že zůstanou pospolu i v dalším týmu.

Schrub jako největší postava této již bývalé sekce organizace LDLC se k týmu připojil v květnu a od té doby se týmu dokonce podařilo porazit na online i týmy jako NiP nebo Virtus.pro. Největším offline turnajem, který tento tým poctil svou návštěvou, byl DreamHack Summer 2013. Tam v semifinále francouzsko-švýcarská pětka padla s Epsilon a skončila na děleném třetím místě.

1
Dan 'apEX' Madesclaire a Kenny 'kennyS' Schrub v District.Prague (Zdroj: HLTV.org)

apEX společně s kennySem se poté v mixu zúčastnili CS:GO Prague Challenge v District.Prague, kde společně s trojicí Neo-TaZ-OverDrive si došli pro prvenství a velkou část z prizemoney. Právě tento turnaj údajně Schrubovi dodal motivaci pokračovat v hraní aktivně i nadále. Tato dvojka se navíc dostala i do francouzské reprezentace po bok hráčů z VeryGames.

Organizace LDLC.com ještě doplnila, že na nejbližší francouzskou offline akci bude mít mixteam, jelikož "Masters Français du Jeu Vidéo Finals" jsou také kvalifikací na příští ročník ESWC.

Bývalá sestava Team LDLC:

{#Francie} Dan 'apEX' Madesclaire
{#Francie} Vincent 'Happy' Cervoni
{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub
{#Švýcarsko} Mathieu 'Maniac' Quiquerez
{#Francie} Gordon 'Sf' Giry

Zdroj: hltv.org
Štítky: Team LDLC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.