Přejít k hlavnímu obsahu

Informace o FIFE na MČR 2013

27. 8. 2013 | 10:04
MČR se velmi rychle blíží a tak je čas shrnout informace ohledně FIFA části, abyste mohli ještě zabojovat o postup, případně jej udržet. 
Výchozí obrázek

MČR se velmi rychle blíží a tak je čas shrnout informace ohledně FIFA části, abyste mohli ještě zabojovat o postup, případně jej udržet. 

Info o turnaji

Zatím není určen systém turnaje, o ten bude článek aktualizován později. Důležitější informace je počet postupujících a také informace, který ročník FIFY se bude hrát. Na MČR postoupí s MČR klasifikace TOP 8 v pořadí a celý turnaj bude odehrán ve hře FIFA 14! Celý FIFA turnaj bude odehrán v jeden den! Po celé trvání MČR však bude plno doprovodných turnajů a zábavy na Stage i se soutěžemi. Průběh turnaje bude také streamován a komentován (Michal "Majklicek" Jinoch), pokročilá část turnaje dostane taktéž místo na Stage. Jelikož postupuje pouze osm lidí, zdramatizuje se boj o samotný postup, jelikož boj kolem osmého místa je vyrovnaný. Moc šancí se však do TOP8 dostat nezbývá. MČR klasifikace bude uzavřena 22. září. 

Turnaje do ukončení MČR klasifikace

Nightcupy budou do konce MČR klasifikace každé pondělí. Zvýší se tím účast a souboj o účast na MČR bude větší boj. Zde je přehled všech zbývajících nightcupů. 


Western Digital Nightcup #163

Western Digital Nightcup #164

Western Digital Nightcup #165

1. místo - 12 bodů

2. místo - 8 bodů

3. místo - 4 body

Posledním větším turnajem, mimo nightcupy, bude třináctý Turnaj o cenu se SCORE. Informace o něm, včetně bodování, naleznete na následujícím odkazu. 


FIFA 13 SCORE Turnaj o cenu #13

1. místo - 30 bodů

2. místo - 20 bodů

3. místo - 10 bodů

4. místo - 8 bodů

5. - 8. místo - 4 body

9. - 16. místo - 2 body

Aktuální pořadí MČR klasifikace



Další informace doplníme v následujících týdnech.


Místo konání:

Samotné FOR GAMES 2013 (http://www.forgames.cz) bude konáno ve dnech od 10. do 13. října v PVA EXPO v pražských Letňanech a přesně v těchto dnech zde bude rovněž hoštěno i finále 3. sezóny oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, které organizuje společnost PLAYzone (http://www.playzone.cz/). MČR 2013 bude pak na místě vyhrazena samostatná hala o rozloze 800m2.