Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA spojuje síly s Activisionem v Call of Duty®: Ghosts

28. 8. 2013 | 16:52 Všechny hry
Kolín nad Rýnem, Německo - NVIDIA v pátek oznámila partnerství v rámci Call of Duty®: Ghosts společnosti Activision. Hra na PC vyjde 5. listopadu 2013.Call of Duty: Ghosts byl vyvinut studiem Infinity Ward, tedy pány, kteří mají na svědomí původní série Call of Duty® a Call of Duty®: Modern Warfare®. Je poháněn novým next-gen enginem a pokračuje v tradici skvělého gameplaye, multiplayeru, parádních filmových sekvencí nebo zajímavého vývoje postav a dějové linie. 
Výchozí obrázek

Kolín nad Rýnem, Německo - NVIDIA v pátek oznámila partnerství v rámci Call of Duty®: Ghosts společnosti Activision. Hra na PC vyjde 5. listopadu 2013.

Call of Duty: Ghosts byl vyvinut studiem Infinity Ward, tedy pány, kteří mají na svědomí původní série Call of Duty® a Call of Duty®: Modern Warfare®. Je poháněn novým next-gen enginem a pokračuje v tradici skvělého gameplaye, multiplayeru, parádních filmových sekvencí nebo zajímavého vývoje postav a dějové linie. 

Call of Duty: Ghosts hráčům představí “Ghosty”, skupinu skvěle vycvičených agentů speciálních jednotek, opředených tajemstvím. Nový next-gen engine umocňuje sílu PC platformy a plně využívá výhod a výkonu nejnovějších a také nejvýkonnějších grafických karet včetně těch ze série NVIDIA GeForce GTX 700.

Herní inženýři společnosti NVIDIA pilně pracují se studiem Infinity Ward. Cílem je vytvořit ultimátní Call of Duty zážitek pro PC hráče. Více se mohli dozvědět návštěvníci rekordního Gamescomu 2013 přímo na NVIDIA stánku v hale 8, kde zástupci společnosti Activision přímo Call of Duty: Ghosts předváděli.

1

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.