Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.cz zakončí srpen s 39 pobočkami

28. 8. 2013 | 16:55 Všechny hry
Počet poboček e-shopu CZC.cz překročí čtyřicítku. Od včerejška má CZC.cz 38 výdejních míst v Česku, do konce září přibydou další tři.Zákazníci internetového obchodu CZC.cz mají od včerejška k dispozici už 38 obchodů, kde si mohou svouobjednávku zdarma vyzvednut. Přibyly výdejny v Uherském Hradišti, Táboře a Mladé Boleslavi. Prodejce počítačů a elektroniky tak pokračuje v plnění svého předsevzetí mít pobočku v každém okresním městě.
Výchozí obrázek

Počet poboček e-shopu CZC.cz překročí čtyřicítku. Od včerejška má CZC.cz 38 výdejních míst v Česku, do konce září přibydou další tři.

Zákazníci internetového obchodu CZC.cz mají od včerejška k dispozici už 38 obchodů, kde si mohou svouobjednávku zdarma vyzvednut. Přibyly výdejny v Uherském Hradišti, Táboře a Mladé Boleslavi. Prodejce počítačů a elektroniky tak pokračuje v plnění svého předsevzetí mít pobočku v každém okresním městě.

Léto v CZC.cz bylo ve znamení rozšiřování sítě výdejních míst. V červenci vznikla  druhá prodejna v Brně, v srpnu pak přibyla města Tábor, Uherské Hradiště. „Od včerejška nabízíme našim zákazníkům také výdejnu v Mladé Boleslavi a tento týden přibude ještě Hodonín,“ uvedl marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda. Dodal, že do začátku října vzniknou ještě tři další prodejny.

Internetový prodejce CZC.cz tak s přehledem drží prvenství v počtu poboček mezi e-shopy. „Asi 75 % našich zákazníků volí osobní odběr zboží. Proto jim jdeme vstříc a nabízíme stále více poboček, kde si mohou přijít pro objednávku i pro radu a pomoc,“ řekl Šalanda.

Zdroj: czc.cz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.