Přejít k hlavnímu obsahu

REViTAL Gaming sa prebúdza!

16. 2. 2014 | 09:28 Všechny hry
Počínaje rokem 2014 se organizace REViTAL GAMING opět probouzí pod vedením Mariána 'Mo0n' Gáka a Adama 'Bullit' Lišky a vzápětí hned nabírá pod svá křídla 3 herní sekce. Pojďme se tedy podívat na tyto celky, jejich vyjádření ať už vedení či jednotlivých týmů.
Výchozí obrázek

Počínaje rokem 2014 se organizace REViTAL GAMING opět probouzí pod vedením Mariána 'Mo0n' Gáka a Adama 'Bullit' Lišky a vzápětí hned nabírá pod svá křídla 3 herní sekce. Pojďme se tedy podívat na tyto celky, jejich vyjádření ať už vedení či jednotlivých týmů.


Jako první v pořadí zde máme výborný CS:GO tým, který organizaci zastupuje v Pro Series 2014 na portálu PLAYzone.cz.

Vyjádření leadera týmu Honzy 'Satish' Brtka:

Takže zdravím, nejdříve bych chtěl poděkovat vedení Revitalu za vstřícný přístup a ochotu jednat. Po krátkém vyjednávání nám byly nabídnuty podmínky, které bychom jinde těžko získali. Velmi nás také zaujala účast organizace v projektu The Team. Doufáme, že budeme pro Revital přínosem, a že se nám společnými silami povede této organizaci navrátit zašlou slávu. O našich zápasech budete vždy s předstihem informování, takže bude možnost nás podpořit. Ještě jednou díky, doufejme, že spokojenost bude po obou stranách!

REViTAL.CSGO:

{#Česká Republika} Honza 'Satish' Brtek
{#Česká Republika} Lukáš 'Luko' Marek
{#Česká Republika} David 'MelíR' Laube
{#Česká Republika} David 'Sorfen' Novotny
{#Česká Republika} Kuba 'Defaultzz' Novák

Dalším týmem, který reprezentuje naše barvy je další CS:GO sekce s názvem REViTAL.ACADEMY, která hraje nižší ligu Amateur Series.

REViTAL.ACADEMY.CSGO

{#Česká Republika} Jan 'stGGG' Štegner
{#Česká Republika} Lukáš 'aiker' Martynek
{#Česká Republika} Adam 'Bullit' Liška
{#Česká Republika} Jakub 'Alsoor' Říha
{#Česká Republika} Šimon 'sejmusss' Kalkus

V poslední řadě zde přivítáme také herní celek League Of Legends, který svou hrou oslnil vedení a následně na to byly dohodnuty podmínky pro pokračování tohoto týmu pod křídly této organizace.

Vyjádření leadera týmu Kamila 'apple24' Lásky:

Zdravím, jsem rád že jste nás vzali pod svojí organizaci, budeme se snažit dosáhnout co nejlepších výsledků a dobře propagovat vaší organizaci. Doufám že spokojenost bude na obou stranách. Ješte jednou bych chtěl poděkovat za důvěru revitalu a šanci ukázat se.

REViTAL.LoL:

{#Česká Republika} Milan 'CracknutaSusenka' Mika - Top
{#Česká Republika} Filip 'Gët Trapped' Cileček - Jungle
{#Česká Republika} Kamil 'apple24' Láska - Solo Mid
{#Česká Republika} Josef 'Chimer The Carry' Kovár - AD Carry Marksman
{#Česká Republika} Václav 'CSG MAD Vasked' Benda - Support

Na závěr zde máme vyjádření majitele celé organizace Mariána 'Mo0n' Gáka:

Pekné popoludnie prajem všetkým priaznivcom a všetkým čo REViTAL sledujú. Ako ste si už všimli viacej ako mesiac do zadu tak táto organizácia bola opäť obnovená, a vkladajú sa do nej veľké nádeje zo strany mňa ako majitela a takisto aj celého realizačného tímu. REViTAL sa po obnovení začal pomaly ale isto rozbiehať. Chcel by som sa aj poďakovať projektu "The Team" vďaka ktorému sa vlastne REViTAL opäť postavil na nohy a začal na sebe makať.

Zdroj: fb