Přejít k hlavnímu obsahu

master a tv1 míří do eEriness

17. 2. 2014 | 22:51 Counter-Strike 2
Michala 'Bordel' Weisse a Matouše 'pussyhead' Urbana v eEriness po delší pauze nahrazují Jakub 'master' Sichrovský a Martin 'tv1' Dráha. Poslední akcí eEriness byla ještě s kmenovou dvojicí BenQ Grunex Challenge, kde se tým umístil za eSubou na stříbrné příčce. Poté však z týmu odešel Urban a Weiss, po čemž se dlouho zbylá trojice rozhodovala, kým nastalou mezeru zaplnit.
Výchozí obrázek

Michala 'Bordel' Weisse a Matouše 'pussyhead' Urbana v eEriness po delší pauze nahrazují Jakub 'master' Sichrovský a Martin 'tv1' Dráha. 

Poslední akcí eEriness byla ještě s kmenovou dvojicí BenQ Grunex Challenge, kde se tým umístil za eSubou na stříbrné příčce. Poté však z týmu odešel Urban a Weiss, po čemž se dlouho zbylá trojice rozhodovala, kým nastalou mezeru zaplnit.


Původní sestava na BGCH 2013 (foto: Facebook eEriness)

Přes dva měsíce trvalo, než se přišlo na novou sestavu, kam přichází dvojice známých českých hráčů Sichrovský-Dráha. Ke změnám se blíže vyjádřil jeden z původní trojice, Milan 'Striker' Švejda:

"Tak je to tu zas, jak už to na menších scénách bývá, znovu změna v sestavě - spíš představení nového týmu. Už od BGCH byly v sestavě dost velké problémy, do kterých přišlo zkouškové a s tím i snad víc jak měsíční pauza, abychom se někteří mohli soustředit na studium. S odchodem Bordela a nuba jsme měli asi největší trable, protože je u nás zoufalý nedostatek hráčů (nebo s náma nechce nikdo hrát).

Postupem času jsme zkoušeli několik jmen, až jsme se po nějaké době ustálili na masterovi s tv1sterem - master patří mezi nejtalentovanější snipery u nás a dojič (tv1) skáče a dává hlavy. Pak se vrátil ztracený syn nub1um a měli jsme konečně hotovou sestavu, se kterou se budeme prokousávat Pro Series na PLAYzone, k čemuž jsme registrovali i nějaké mezinárodní ligy (Gfinity, StarLadder). Takže držte palce EERINESS!"

Nová sestava eEriness

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Česká Republika} Jakub 'master' Sichrovský
{#Česká Republika} Milan 'Striker' Švejda
{#Česká Republika} Martin 'tv1' Dráha

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.