Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdný Ocelote oficiálně s novým týmem

25. 2. 2014 | 15:22 League of Legends
Možná nejznámější evropský hráč League of Legends Ocelote oficiálně představuje svůj nový tým, který bude hrát pod taktovkou nové organizace Gamers2.
Výchozí obrázek

Možná nejznámější evropský hráč League of Legends Ocelote oficiálně představuje svůj nový tým, který bude hrát pod taktovkou nové organizace Gamers2.

Již pár týdnu zpátky se Carlos 'ocelote' Rodríguez Santiago s týmem zúčastnil IEM Sao Paulo, kde po prohře proti domácí jedničce PaiN Gaming skončil na třetím místě. Před turnajem v Brazílii již Ocelotova pětice v online turnajích hrála pod názvem Gamers2, ovšem na IEM se zúčastnili jako OceloteWorld, což byla tedy jen předzvěst toho, co teprve přijde. Hlavním sponzorem G2 bude známá značka Ozone Gaming spolu s polským internetovým obchodem G2A.com.

Tento tým spolu již nějaký týden hraje a trénuje na to, aby se probojovali do LCS, k čemuž jim dopomůže účast v Coke Zero Challenger Series, Gamers2 by se v současnosti totiž dal označit za jeden z nejkvalitnějších amatérských týmů například po boku Cloud 9 Eclipse.

0

V sestavě se kromě Ocelota objevují další známá jména. Na topu uvidíme hráče Jwaow, který se již dřív objevoval v sestavách několika dream-teamů, ze kterých však sešlo, i tak se ale dá označit za jednoho z nejtalentovanějších topařů, co se mechanického skillu týče. Junglit v tomto týmu bude Ocelotův krajan Morden hrající dosud pouze za tuzemské celky. Botlinku pak tvoří francouzské duo - Marksman Yuuki60 se sice ještě tolik neukázal, ale v týmech kde dříve působil, patřil vždy k nejlepším a supportit ho bude Dioud, tedy hráč protřelý LCS podobně jako Ocelote.

K této události v podobě oficiálního uvedení týmu hrajícího pod novou organizací vzniklo také opravdu povedené video, které mimojiné prostory gaming house Gamers2 v Madridu. Tak co, jak se vám sestava líbí, budete Ocelotovi a celému G2 přát jeden úspěch za druhým?!

Nynější sestava Gamers2:

{#Švédsko} Jesper 'Jwaow' Strandgren - Top Laner
{#Španělsko} Sebastián 'Morden' Esteban Fernández - Jungler
{#Španělsko} Carlos 'ocelote' Rodríguez Santiago - Mid Laner
{#Francie} Soler 'Yuuki60' Florent - Marksman
{#Francie} Hugo 'Dioud' Padioleau - Support

Zdroj: gamers2.com
Štítky: Gamers2, Ocelote
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.