Přejít k hlavnímu obsahu

Infected Gaming s duem bratrů Hortů

27. 2. 2014 | 23:11 Counter-Strike 2
Bratrské duo Ivo 'hellk' Hort a Jan 'MrHanz' Hort skládá novou CS:GO sekci pod Infected Gaming.V poslední sestavě Infected-Gaming figurovala jména jako Jaroslav 'Ice_' Ferens a Miroslav 'peacemaker' Král, ten však nevydržel příliš dlouho po jednom z District turnajů a Infected se znovu ocitli bez sekce.
Výchozí obrázek

Bratrské duo Ivo 'hellk' Hort a Jan 'MrHanz' Hort skládá novou CS:GO sekci pod Infected Gaming.

V poslední sestavě Infected-Gaming figurovala jména jako Jaroslav 'Ice_' Ferens a Miroslav 'peacemaker' Král, ten však nevydržel příliš dlouho po jednom z District turnajů a Infected se znovu ocitli bez sekce.

Dnes nabírají čerstvý tým, který složili bratři Hortové společně s Přemkem 'huhy' Malinou, který byl naposled viděn v sestavě Fearless-Sharks na Dětkovicích, kde skončili na čtvrtém místě. Společně s ním do týmu přichází i jeho bývalý spoluhráč ze stejného týmu, Jakub 'screed' Hrdlička.

Jako poslední je malý otazník nad jménem Denis 'DanDy' Štrbák, jedním ze základních kamenů týmu Enim Victora, který se taktéž účastnil Dětkovic a dalších turnajů u nás, zatím však zůstává bez zvláštního ocenění.

K nové sestavě se vyjádřil Ivo 'hellk' Hort:

"Zdravím všechny příznivce cska. V gočku má u nás v česko-slovensku zatím většina týmů velmi krátké trvání a to se nám nelíbí a rozhodli jsme se s tím zkusit něco udělat. Složili jsme tedy tým, ve kterém byl náš hlavní požadavek na hráče, aby se nerozčilovali při střílení panáčků. Zatím nám to klape perfektně a tudíž je mi ctí Vám představit náš nový tým.

Prvním hráčem, o kterém chci mluvit je můj starší bratr Mr.Hanz. Slouží nám jako guru přes taktiky a rozdává všem hráčům své bohaté zkušenosti nasbírané za mnoho let hraní. Dalším hráčem je screed. Ten přináší do týmu svůj 1.6kový aim a také má mnoho zkušeností, o které se rád dělí. Třetí je huhy. Člověk, s kterým jsem si rozumněl od první chvíle, co jsem ho poznal a když je ten správný den, tak se všichni nestačíme divit, co předvádí s awp. Jak už to bývá, tak jsme do týmu chtěli i nějaký ten mladý talent. Zde přichází Dandy. Má skvělý aim a ikdyž nemá tolik zkušeností, jako ostatní, tvrdě trénuje a velmi se snaží, což je mnohdy důležitější, než cokoliv jinačího. Posledním hráčem jsem samozřejmě já.

Budete nás moci vidět prozatím na amatér lize a dále ještě uvidíme, kam se přihlásíme. Nechceme nic uspěchat. Je i zcela možné, že se objevíme na nějakém tom Districtu, či jinačích lokálních lan turnajích. Chtěl bych tedy poděkovat týmu Infected gaming, že nám dali možnost je reprezentovat a těším se na spolupráci s nimi. Doufám, že si dokážeme získat mnoho fanoušků a že jim uděláme radost skvělými výsledky.

Sestava Infected Gaming

{#Česká Republika} Přemek 'huhy' Malina
{#Slovenská Republika} Denis 'DanDy' Štrbák
{#Česká Republika} Jakub 'screed' Hrdlička
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort