Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasujte pro hráče do All-Star Challenge 2014

2. 4. 2014 | 20:11 League of Legends
Kvapem se nám blíží připravovaný All-Star turnaj a i vy se můžete podílet na formování jeho podoby.Mnozí z vás už vědí, že začátkem května (8. 5. – 11. 5.) proběhne v městě romantiky – Paříži All-Star turnaj. Tentokrát se bude skládat ze dvou částí, každá z nich jistě velmi zajímavá pro fanoušky. První z nich bude All-Star Invitational, kde změří svoje síly nejlepší týmy z pěti regionů. Druhý již zmíněný All-Star Challenge bude zcela ve vašich rukou.
Výchozí obrázek

Kvapem se nám blíží připravovaný All-Star turnaj a i vy se můžete podílet na formování jeho podoby.

Mnozí z vás už vědí, že začátkem května (8. 5. – 11. 5.) proběhne v městě romantiky – Paříži All-Star turnaj. Tentokrát se bude skládat ze dvou částí, každá z nich jistě velmi zajímavá pro fanoušky. První z nich bude All-Star Invitational, kde změří svoje síly nejlepší týmy z pěti regionů. Druhý již zmíněný All-Star Challenge bude zcela ve vašich rukou.

Challenge bude exhibicí vámi zvolených hráčů. Za každý region (NA, EU, OGN, LPL a GPL) budou vybráni dva hráči s největším počtem hlasů od svých fanoušků. Celkově tedy bude vybráno deset hráčů, kteří budou rozděleni do dvou týmů – v každém z nich bude po jednom hráči z Ameriky, Evropy, Koreji, Číny a Jihovýchodní Asie (konkrétně z dané ligy). Hlasování začalo tuto neděli a bude ukončeno 12. 4. Tím však účast fanoušků nekončí. Hned následující den, tj. 13. 4., začíná hlasování, které rozhodne o tom, na jakém bojišti se summoners se svými udatnými hrdiny utkají.

0

Jak hlasovat? Nejprve se musíte přihlásit, a potom můžete jít směle na věc. Každý může dát hlas až třem hráčům nezávisle na tom, v jakém týmu jsou. Hlasovat můžete každý den. Hlasování se nachází na této adrese: http://vote.eune.lolesports.com/en/player-voting/#

Harmonogram

  • All-Star Challenge – volba hráčů: 30. 3. - 12. 4. 
  • Challenge herní formát 1: 13. 4. 
  • Challenge herní formát 2: 20. 4.
  • Challenge herní formát 3: 27. 4.
  • Challenge herní formát 4: 8. 5.

V současné době dominují hlasování v Evropě Rekkles s Diamondem, které následují midaři xPeke s Froggenem. Uvidíme, zda-li se ještě pořadí promíchá, ale zatím to vypadá celkem jasně. Mezi hráči americké LCS to zatím vypadá nejvíce na Bjergsena s Doubleliftem.

Štítky: lcs, LCS EU, LCS NA