Přejít k hlavnímu obsahu

Infected přestupují k Fearless Sharks

8. 4. 2014 | 21:09 Counter-Strike 2
Bývalá sestava Infected Gaming okolo bratrů Hortů MrHanz-hellk se přesouvá pod Fearless-Sharks, které část týmu už dříve reprezentovala.Čerstvě vytvořený lineup Infected Gaming do organizace přišel na konci února, kdy se vrátila bratrská dvojice Ivo 'hellk' Hort a Jan 'MrHanz' Hort a k sobě přibrala dřívější dvojici Fearless-Sharks Přemka 'huhy' Malinu a Jakuba 'screed' Hrdličku, zatímco poslední místo zaplnil jediný slovenský zástupce, Denis 'DANDY' Štrbák.
Výchozí obrázek

Bývalá sestava Infected Gaming okolo bratrů Hortů MrHanz-hellk se přesouvá pod Fearless-Sharks, které část týmu už dříve reprezentovala.

Čerstvě vytvořený lineup Infected Gaming do organizace přišel na konci února, kdy se vrátila bratrská dvojice Ivo 'hellk' Hort a Jan 'MrHanz' Hort a k sobě přibrala dřívější dvojici Fearless-Sharks Přemka 'huhy' Malinu a Jakuba 'screed' Hrdličku, zatímco poslední místo zaplnil jediný slovenský zástupce, Denis 'DANDY' Štrbák.


Bratři Hortové přecházejí k Fearless-Sharks (foto: District Prague)

Zázemí jim vydrželo jen mírně přes měsíc, týmu však nevyhovovaly podmínky v organizaci a rozhodli se jít za novým. Fearless Sharks Hortům a spol nabídli dobré podmínky a vítají staronovou dvojici i jejich spoluhráče.

Radek 'tiscali' Joneš, manažer týmu, se k přestupu vyjádřil následovně:

"Jsem velice rád, že se k FS navrací několik zmáních tváří z dob minulých. Projevili mi tím důvěru kterou určitě nezklamu a věřím, že dokážeme mnohé věci nejenom u nás, ale třeba i za hranicemi. Zlepšení a postup u nás mohou fanoušci vidět prakticky každý den a jsem si jistý, že maplníme očekávání."

A své přidal i zástupce týmu, Ivo 'hellk' Hort:

"Především chci poděkovat týmu Infected gaming za skvělou spolupráci. Borci se snažili nám pomoci jakkoliv to jen šlo. Doufám, že se ještě někdy potkáme a budeme spolu moci znovu spolupracovat.

Jdeme ale kupředu a tým Fearless Sharks nám nabídl opravdu zajímavé podmínky, takže jsme si řekli, že to musíme zkusit. Nechci říkat hop, dokud jsme nepřeskočili, ale FS nám podle všeho otevře nejedny dveře, co se týče spolupráce. Ať už se jedná o streamování, či poskytování reklamy určitým firmám a já osobně se na tuto stránku spolupráce velmi těším."

Sestava Fearless Sharks

{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Přemek 'huhy' Malina
{#Slovenská Republika} Denis 'DANDY' Štrbák
{#Česká Republika} Jakub 'screed' Hrdlička