Přejít k hlavnímu obsahu

A je to tady! Bývalí SGC přestupují k eSubě!

23. 4. 2014 | 23:09 League of Legends
Jeden z největších přestupů poslední doby se odehrává v eSubě, organizace se loučí se starou sekcí a nabírá novou, hvězdnou.Nejprve se podívejme na stav do včerejška ještě LoL sekce eSuby. Tým okolo Ondřeje 'Demon' Fučíka prošel za čtyři měsíce svého působení častými obměnami, které pokračují v těchto dnech. Nejprve oznámil konec u týmu midař Ondřej 'Hlizak' Volf z důvodu nedostatku času a dnes i jungler Martin 'Pinkysek' Pěnkava, který si dává pauzu od týmového hraní celkově.
Výchozí obrázek

Jeden z největších přestupů poslední doby se odehrává v eSubě, organizace se loučí se starou sekcí a nabírá novou, hvězdnou.

Nejprve se podívejme na stav do včerejška ještě LoL sekce eSuby. Tým okolo Ondřeje 'Demon' Fučíka prošel za čtyři měsíce svého působení častými obměnami, které pokračují v těchto dnech. Nejprve oznámil konec u týmu midař Ondřej 'Hlizak' Volf z důvodu nedostatku času a dnes i jungler Martin 'Pinkysek' Pěnkava, který si dává pauzu od týmového hraní celkově.

Tyhle změny by ovšem nebyly tak překvapivé, ovšem večer vyplula na povrch také informace o tom, že vedení organizace eSuba se rozhodlo rozejít se s touto sekcí. Tato zpráva se na první pohled nezdá jako přestupová bomba, protože za své působení u eSuby nedokázala bývalá LoL sekce uhrát žádné první místo na offline akcích a byla velkým zklamáním.

0

Nová LoL sekce eSuby - zleva: LooLaa, WorstAdcWest, Gornagal, Miah, odstranovac.

Určitě si říkáte, co se tak velkého může stát? Jistě vám v posledních týdnech neuniklo, že tým okolo Vladimíra 'Miah' Ďurčíka a Václava 'WorstAdcWest' Šrajera již nehrál pod klantagem Storm Games Clan, nýbrž pod názvem "Hrajes na Kavu", což odkazovalo na jejich bývalého spoluhráče Cavaliera. Toho bohužel před nějakou dobou společně s junglerem GladIQem vyměnili za dvojici Gornagal, odstranovac, což posunulo celkový mechanický skill týmu zase o třídu výše.

Nyní již zřejmě každý musí pochopit, že novou sekcí eSuby se stává právě tenhle squad, dříve známý právě dlouhou dobu jako Storm Games Clan. Pod vlajkou nové organizace bude pro současnou domácí jedničku hlavním cílem vítězství na Mistrovství ČR a v zahraničí hlavně účast v Challenger Series a její letní sezóně.

K tomuto přestupu se vyjádřil support týmu LooLaa:

"Jak si mnozí z vás všimli na LANce 4FANS, nemáme oraganizaci. Jelikož, jsme byli dlouho bez jakéhokoliv týmu a naše zahraniční angažmá nevyšlo, napsali jsme nejznámější multigamingové organizaci eSubě. Ta na nás přijala a my se pokusíme znovu přinést slávu LoL sekci. Teď se budeme zaměřovat hlavně na nadcházející Challanger Series a také na domácí LANky. Dále taky doufáme, že se nám bude pod novou organizací dařit tak, jako doposud.Doufáme, že budete stát při nás a předem děkujeme za podporu. S pozdravem LooLaa."

Nynější sestava eSuba.LoL:

{#Slovenská Republika} Michal 'odstranovac' Duchoň - Top laner
{#Česká Republika} Michal 'Gornagal' Fiebich -  Jungler
{#Slovenská Republika} Vladimír 'Miah' Ďurčík - Mid laner
{#Česká Republika} Václav 'WorstAdcWest' Šrajer - Marksman
{#Česká Republika} Matouš 'LooLaa' Gibl - Support

Zdroj: esuba.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.