Přejít k hlavnímu obsahu

kennyS nahrazuje shoxe v Titan *

29. 4. 2014 | 12:59 Counter-Strike 2
Titan překvapují celý svět výměnou Richarda 'shox' Papillona za Kennyho 'kennyS' Schruba po dvou neúspěšných turnajích.UPDATE: Přiloženo vyjádření obou hráčů z webu Titan.Přestože Titan byli považovaní za jeden ze dvou nejlepších týmů světa - v jednu chvíli dokonce za nejlepší, když třikrát v řadě porazili NiP - na posledních dvou turnajích skončili poprvé ve skupinách a podruhé na 5. - 8. místě.
Výchozí obrázek

Titan překvapují celý svět výměnou Richarda 'shox' Papillona za Kennyho 'kennyS' Schruba po dvou neúspěšných turnajích.

UPDATE: Přiloženo vyjádření obou hráčů z webu Titan.

Přestože Titan byli považovaní za jeden ze dvou nejlepších týmů světa - v jednu chvíli dokonce za nejlepší, když třikrát v řadě porazili NiP - na posledních dvou turnajích skončili poprvé ve skupinách a podruhé na 5. - 8. místě.

EMS One Katowice, druhý 250 tisícový turnaj, pro ně totiž dopadl fiaskem, když ve skupinách prohráli postupně jednoznačně s Virtus.pro a o postup z druhého místa i v těsném zápase s HellRaisers.


kennyS je zpět se svými bývalými spoluhráči (foto: HLTV.org)

Nikdo však nepočítal s tím, že je tým ve velkých problémech, prohráli s eventuálním výhercem turnaje a HellRaisers, kteří pravidelně dokazovali, že mohou porazit alespoň jeden z top týmů na dobrý den.

Problém však nastal po Copenhagen Games před pouhými dvěma týdny, tým jednoduše prošel skupinami, kde nepotkali žádné dobré týmy, ale hned ve třetím kole narazili na jejich nemesis, LDLC. Proti podobné sestavě prohráli už na ESWC 2013 ve finále a jinak tomu nebylo ani tentokrát, což vzešlo ve změnu sestavy.

Nečekaně je to nejlepší hráč týmu Richard 'shox' Papillon, který už dříve měl osobní problémy s Kévinem 'Ex6TenZ' Droolansem, zda je tomu tak i tentokrát zatím není známo, dá se to však předpokládat. Papillona nahradí Kenny 'kennyS' Schrub, který už delší dobu předvádí menší one-man army v Clan-Mystik a právě jeho dříve Papillon nahrazoval.

"Dnes se otáčí stránka: Rozhodl jsem se ukončit spolupráci s Titan. Gaming house zahrnuje hodně povinností, které ovlivňují můj osobní život, takže jsem vyjádřil prosbu nepokračovat v těchto podmínkách. 

Jsem Titan vděčný za tuto zkušenost, díky Jérômovi, Nathanovi, Kévinovi, Edouardovi a Adilovi za všechny skvělé momenty, které jsme spolu prožili. Není pochyb, že se brzy zotaví jak nejlépe mohou, přeji jim jen to nejlepší."

{#Francie} Richard 'shox' Papillon

"S potěšením oznamuji, že jsem se přidal k Titan. Díky svým předchozím zkušenostem se ze mě stal kompletnější hráč a jsem připraven investovat hodně hodin, abych pomohl svému týmu dosáhnout jejich cílů. Chtěl bych Titan poděkovat za důvěru ve mě, stejně jako Clan-Mystik za tuto obohacující zkušenost.

{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub

Nová sestava Titan

{#Belgie} Kévin 'Ex6TenZ' Droolans
{#Francie} Nathan 'NBK' Schmitt
{#Francie} Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux
{#Belgie} Adil 'ScreaM' Benrlitom
{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub

Titan se za pouhých pár dní ukážou ve staronové sestavě na SLTV StarSeries IX Finals, které se konají v Kyjevě od 2. do 4. května.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: kennyS, shox