Přejít k hlavnímu obsahu

Gambit Gaming oficiálně pouze ve čtyřech

3. 5. 2014 | 19:56 League of Legends
Ruská mašina Gambit se ocitá bez svého midaře, Alex Ich v týmu končí!Tahle zpráva o odchodu jednoho z dlouhodobě nejlepších midařů Evropy kolovalo LoL scénou již pár dní, ale dodnes se dala označit za fámu. Bohužel se odchod Alexe stává skutečností a podruhé za své působení se ocitá sestava Gambit Gaming ve čtyřech.
Výchozí obrázek

Ruská mašina Gambit se ocitá bez svého midaře, Alex Ich v týmu končí!

Tahle zpráva o odchodu jednoho z dlouhodobě nejlepších midařů Evropy kolovalo LoL scénou již pár dní, ale dodnes se dala označit za fámu. Bohužel se odchod Alexe stává skutečností a podruhé za své působení se ocitá sestava Gambit Gaming ve čtyřech.

Ve svém rozsáhlém vyjádření, které si kompletní můžete přečíst v oficiální zprávě na webu Gambit Gaming, promluvil Alex naprosto ke všemu. Nejvíce by se dal zvýraznit fakt, že to poslední rok v GMB prostě nešlapalo. Alex to dokonce označil tak, že za celý uplynulý rok mu nepřinesl ruský tým nic jiného než zklamání.

Ruská mašina se podruhé ocitá ve čtyřech. Zleva: Diamondprox, EDward, Alex Ich, Darien, Genja.

Kam povedou kroky Alexe nadále je zatím nejasné. Za takřka jistotu by se dalo označit pouze to, že Alex bude chtít zůstat pouze v amatérské scéně. Ve svém prohlášení se totiž mimojiné zmínil, že by chtěl víc času věnovat rodině a tudíž by se nemohl přestěhovat do gaming house do Kolína nad Rýnem.

Předevčírem Alex Ich odehrál spoustu 5v5 ranked her s hráči jako jsou Mithy, nukeduck, k0u. Pátým do party měl v tomto ranked týmu byl Forg1ven, ovšem Mithy se rozhodl změnit své rozhodnutí a hrát nadále s Freezem. Dokážete si představit Alexe například v takovém týmu?

Zbylá sestava Gambit Gaming:

{#Ruská federace} Evgeny 'Darien' Mazaev - Top Laner
{#Ruská federace} Danil 'Diamondprox' Reshetnikov - Jungler
{#Ruská federace} Evgeny 'Genja' Andryushin - Marksman
{#Arménie} Edward 'EDward' Abgaryan - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.