Přejít k hlavnímu obsahu

RP za Nightcupy - DŮLEŽITÉ

7. 5. 2014 | 17:51 League of Legends
Tento text je určen hlavně hráčům, kteří se v posledních několika týdnech umístili na předních příčkách některého ze sobotních Nightcupů na Eastu.
Výchozí obrázek

Tento text je určen hlavně hráčům, kteří se v posledních několika týdnech umístili na předních příčkách některého ze sobotních Nightcupů na Eastu.

Před několika měsíci jsme se po dlouhodobém snažení spojili s Riotem a vyjednali RP body pro Nightcupy - konkrétně od Nightcupu s číslem 145. Následně byl vybrán admin, který se měl starat o administrativu - což obnáší hlavně zapisování soupisek týmů na prvních čtyřech místech a následné odesílání těchto soupisek na Riot. Tento člověk byl poměrně aktivní, po odehrání prvních dvou týmů měl již sepsané výherce a hurrá na to, že se pošlou na Riot. 

Ještě by stálo za to vysvětlit, jak to vůbec funguje. Když pořádáte turnaj a splníte určité požadavky (počet týmů, x desítek předchozích turnajů, na které se můžete odkázat, další sponzoři turnaje, apod.) tak můžete napsat na Riot s žádostí o podporu. Riot následně vyhodnotí vaši aplikaci a odepíše vám, zda dotaci dostanete a jakou. Nám byla ve všech případech poskytnuta dotace 20 euro pro první místo (pro pět hráčů) a následně o 5 euro méně pro každé následující. Po odehrání turnaje je třeba vyplnit seznam hráčů, kteří RP vyhráli, do unikátního formuláře - link na něj dostanete v e-mailu potvrzujícím dotaci pro váš turnaj.

No a tady se můžeme vrátít. Onen unikátní odkaz sice fungoval, ale po vyplnění hráčů se objevila errorová hláška, že jména summonerů neexistují. Onen zmíněný člověk zkusil tedy vyplnit formulář několikrát, následně jsem to zkusil i já a přestože byla všechny jména na 100% správně, stále to nešlo. Po chvíli jsem si všiml, že v onom unikátním linku je "na" místo "eune". Tak jsem napsal na Riot, že zřejmě došlo k chybě, protože jsme dostali dotaci pro turnaje na Eastu, ale následný formulář je pro NA. Situaci jsem nevěnoval větší důležitost, protože se o RP nadále staral zmíněný admin. Po několika týdnech jsem zjistil, že onen admin je už dva týdny neaktivní a nereaguje, tak jsem se lognul do společného e-mailu, který jsme pro tuto příležitost založili a začal řešit problém sám. Napsal jsem další e-mail. A poté další e-mail. Psal jsem také na jiné e-mailové adresy, které se daly sehnat (bohužel přímo na lidi z Riotu se mail sehnat prakticky nedá). Nikdo se mi nikde neozval, přestože jsem odkazoval na oficiální turnajový kód a psal jsem vyloženě na e-mail, kam sem v případě dotazů psát měl. Do toho ještě odešel onen zmíněný admin, respektive přestal komunikovat, takže to od té doby řeším úplně všechno sám.

V tuhle chvíli zkouším ještě poslední dvě možnosti - dostal jsem shodou okolností e-mail na konkrétního člověka v Riot Games, který by mi měl údajně pomoci a zároveň jsem napsal znovu na support. Chci mít proto hotové všechny soupisky hráčů, kteří by měli RP dostat, aby to bylo v případu odpovědi vyřešeno hned. Zatím jsem odpověď nedostal, ale počkám ještě několik dní a potom by už zbýval asi jedině reddit. Něco jsem si o tom googlil a zjišťoval od dalších pořadatelů z jiných zemí. Objevují se i případy, kdy lidi na své ceny čekali rok... No prostě je v tom bordel. Nechci, aby se podobná situace opakovala i u nás. Takže vás poprosím o následující. 

Kapitáni týmů, které se v Nightcupech 145 - 151 umístily na 1. - 4. místě mi prosím zde napište do soukromé zprávy ingame nicky hráčů, kteří mají na ceny právo. Pište prosím v tomto formátu.

Nightcup 145
1. místo - tým XXX
Pepa, Tonda, Franta, Lojza, Aranka
Link na finálový (či o třetí místo) zápas tohoto turnaje, kde je váš tým.

Pokud jste se umístili na předních místech ve více turnajích, tak turnaje vypište pod sebe. 

Jestliže se nedočkám odpovědi v rozumném čase, tak očekávejte další novinku, ve které vás budu nabádat k dalším krokům. 

Omlouvám se za způsobené problémy, věřte mi, že mě to mrzí ještě více než vás. Budu doufat v brzkou odpověď a vy zatím buďte klidní, situaci se snažím řešit, jak je to jen možné. Řekněte si kdyžtak prosím mezi sebou, aby mi skutečně napsali všichni kapitáni a měl jsem soupisky hráčů připravené. Pokud to půjde dobře, RP by se snad mohly objevit během následujících dnů / týdnů.