Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava nachází zázemí ve SlowVirus

27. 5. 2014 | 21:06 Counter-Strike 2
Nová sestava Leoše 'ZIKI' Zikmunda nachází zázemí u českého multigamingu SlowVirus.SlowVirus měli naposled Counter-Strike: Global Offensive sekci v dobách již neaktuální sestavy Tomáše 'jAPKO' Chyby, která své organizaci uhrála například první místo na jedné z loňských District LAN.
Výchozí obrázek

Nová sestava Leoše 'ZIKI' Zikmunda nachází zázemí u českého multigamingu SlowVirus.

SlowVirus měli naposled Counter-Strike: Global Offensive sekci v dobách již neaktuální sestavy Tomáše 'jAPKO' Chyby, která své organizaci uhrála například první místo na jedné z loňských District LAN.

Dnes se organizace uchyluje k nepříliš známé sestavě hráčů pod vedením Leoše 'ZIKI' Zikmunda, který složil nový tým společně se dvojicí Tomáše 'necrologic' Rykaly a Lukáše 'nefko' Nevřely, jehož vyjádření si můžete přečíst níže:

"Sme veľmi vdačný za poskytnutú príležitosť hrať pod menom SlowVirus, kde sa usídlil nejeden z našich Československých teamov. Farby SV sa budeme snažiť hájiť čo najlepším spôsobom či už na online alebo offline turnajoch. Najbližsie nás budete môct vidieť na District 4 21.6 a budeme Vám vďačný za všetku podporu."

Následující sestavu uvidíme za necelý měsíc v Praze:

{#Česká Republika} Leoš 'ZIKI' Zikmund
{#Česká Republika} Tomáš 'necrologic' Rykala
{#Slovenská Republika} Lukáš 'nefko' Nevřela
{#Česká Republika} Jakub 'MORTY' Kotásek
{#Česká Republika} Jan 'MOULIK' Mastný

Štítky: SlowVirus