Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness a ENSOX s novými LoL týmy

2. 6. 2014 | 22:39 League of Legends
Dvě české známé organizace v posledních dnech představily své nové LoL sestavy.Již pár dní zpátky svoji novou sestavu představil tým eEriness. Tato organizce vsadila na nový League of Legends tým pár měsíců zpátky, bohužel po pár změnách v sestavě nepomohla ani další výměna hned čtyř hráčů a tým se rozpadl úplně. Místo nich nyní přichází talentovaná sestava, která ovšem nečítá příliš známá jméno.
Výchozí obrázek

Dvě české známé organizace v posledních dnech představily své nové LoL sestavy.

Již pár dní zpátky svoji novou sestavu představil tým eEriness. Tato organizce vsadila na nový League of Legends tým pár měsíců zpátky, bohužel po pár změnách v sestavě nepomohla ani další výměna hned čtyř hráčů a tým se rozpadl úplně. Místo nich nyní přichází talentovaná sestava, která ovšem nečítá příliš známá jméno.

Nejznámější dvojicí z eEriness bude zřejmě topař Lukáš 'Derpy' Brablík, který donedávna působil pod Inside Games, a také Václav 'Kapitán Lipánek' Maxa. Jeho jméno jako takové příliš hvězdné není, ale během prvních dvou zápasu Hitpoint Masters byl vždy vyhlášen hráčem zápasu.

0               0

Podobně jako eEriness, tak i ENSOX si vybrali tým, který působí v nově vzniklé lize Hitpoint Masters. Hlavní postavou tohoto celku je Ondřej 'Demon' Fučík, který je nejvíce znám ze svého působení v eSubě či krátce i ve FrozenRiders společně s "Herdynovci". Jeho přítomnost a zejména zkušenosti přivedly ENSOX k vítězství v prvních dvou zápasech Hitpoint Masters.

Nynější sestava eEriness.LoL:

{#Česká Republika} Lukáš 'Derpy' Brablík – Top Laner
{#Česká Republika} Vašek 'Kapitán Lipánek' Maxa – Jungler
{#Česká Republika} Radek 'Litchus' Kudrna – Mid Laner
{#Slovenská Republika} Zdenko 'Sl1k1' Slušný – Marksman
{#Česká Republika} Milan 'Masy' Masařík – Support

Nynější sestava ENSOX.LoL:

{#Česká Republika} Martin 'Frkyn' Farkaš - Top Laner
{#Česká Republika} Stanislav 'Hostage' Šturm - Jungler
{#Česká Republika} Jan 'Xeruth' Podskalský - Mid Laner
{#Česká Republika} Daniel 'Foxoe' Drážďanský - Marksman
{#Česká Republika} Ondřej 'Demon' Fučík - Support

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness, ENSOX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.