Přejít k hlavnímu obsahu

LegendCon - představení hostů

12. 6. 2014 | 14:47 League of Legends
Blíží se léto a s ním i LegendCon. V této novince se dozvíte, které známé domácí hráči budete moci na akci vidět.
Výchozí obrázek

Blíží se léto a s ním i LegendCon. V této novince se dozvíte, které známé domácí hráči budete moci na akci vidět.

Přijeďte se setkat s nejznámějšími domácími hráči a strávit několik dní v atmosféře světa League of Legends. LegendCon se koná ve středu České Republiky na Festivalu Fantazie v Chotěboři v termínu 1. - 6. 7. 2014 a po celou dobu trvání akce pro vás máme připravený parádní program. Na své si přijdou všichni fanoušci této hry - od úplných nováčků až po ostřílené profíky. A hlavně lokalita bude příjemnou změnou pro všechny hráče z východní části ČR a ze Slovenska.


Událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/1421881104742532
Nezapomeňte si koupít lístky: http://www.hotelfantazie.cz/legendcon


Pavel "Herdyn" Mikeš
Na akci samozřejmě nemůže chybět nejznámější domácí streamer League of Legends, tvůrce oblíbeného youtube pořadu Week of Legends a bývalý kapitán týmu eSuba - Herdyn! Herďa v současné době není v žádném týmu, o to více se ale věnuje dráze Let's Playera a svým fanouškům.

Pavel "Mozilla" Klaban
Mozilla je známý hlavně svým theorycraftingem a znalostmi League of Legends. Přestože na domácí scéně již delší dobu nepůsobí, určitě jste o něm mohli slyšet - v evropské scéna prošel řadou týmů a zanechal za sebou několik podstatných úspěchů. 

Aleš "Freeze" Kněžínek
Freeze je určitě nejznámějším domácím hráčem na evropské scéně. Jako jediný Čech si zahrál v LCS a v současné době hraje pod barvami Ninjas in Pyjamas s jedním z nejznámějších hráčů na celém světě - s Alexem Ichem. NiP patří k jedničce na amatérské scéně a příští rok se jistě budou chtít dostat do LCS.
(U Freeze ještě není 100% jisté jestli pojede - akce by se rád zúčastnil, ale finálního potvrzení se dočkáme až později, kvůli záležitostem Ninjas in Pyjamas).

Petr "Xnapy" Jirák
Přestože má za sebou Xnapy kariéru hráče i trenéra, v dnešní době ho můžete znát hlavně jako komentátora a streamera. Za posledních několik měsíců a let komentoval řadu domácích i zahraničních turnajů a stal se tak nejznámějším komentátorem u nás.

Martin "Fragger" Bartoš
Fragger je hráčem, který dlouhou dobu patřil mezi absolutní evropskou špičku. Delší dobu se o domácí scénu nezajímal a teď se snaží dohnat to, co zameškal. V současné době působí jako trenér eSuba Academy týmu a také píše řadu vzdělávacích článků.
Těchto pět hostů se bude starat o hlavní program a budete je moci vidět každý den. Spolu s nimi budete moci každý den vidět také dvě komentátorské dvojice, které vás budou provázet hlavním turnajem a exhibičními zápasy.

Komentátoři akce
Micak +  Bronko
Nevada +  Nulak

Přednášku či jiný druh programu si pro vás připraví ale daleko více lidí - ať už z půjde o současné domácí hráče, staré známé osobností scény anebo třeba majitele RE-LOADu Ostrickera. Osm nejlepších domácích týmů, které na akci uvidíme, budou mít rovněž prostor pro přednášku a představení.