Přejít k hlavnímu obsahu

Dev1 skládá nové legendární FU.SK

12. 6. 2014 | 23:00 Counter-Strike 2
Ivan 'Dev1' Lazarov přikládá pod kotel a skládá novou sestavu FU.SK plnou legend.Po bouři na česko-slovenské scéně se objevila řádka potenciálních sestav a konečně i několik oficiálních. Stále však nebylo známo, kam se odeberou jména, která zůstala na ocet po rozpadu různých týmů.
Výchozí obrázek

Ivan 'Dev1' Lazarov přikládá pod kotel a skládá novou sestavu FU.SK plnou legend.

Po bouři na česko-slovenské scéně se objevila řádka potenciálních sestav a konečně i několik oficiálních. Stále však nebylo známo, kam se odeberou jména, která zůstala na ocet po rozpadu různých týmů.

Jedním z nich byl i Tomáš 'oskar' Šťastný, u kterého to však nevypadalo na větší aktivitu, přesto je však částí nových FU.SK pod taktovkou Lazarova. Včera se na jeho a Lazarově Facebook stránce objevil identický obrázek "Keep calm because evil is coming", a zlo opravdu přišlo. 


Právě tento obrázek se objevil na dvojici Facebook stránek

Společně s ním se původně měl do sestavy dostat i Ladislav 'GuardiaN' Kovács, z původního plánu se však sešlo z důvodu smlouvy hráče s Natus Vincere, která mu upírá účast v jakémkoliv jiném týmu nebo mixu. Místo něj přichází Jan 'j0han' Juráň, který s Lazarovem hrál před sedmi lety, a další legendární jméno v podobě Tomáše 'efron' Pechmana.

Posledním článkem je bývalý spoluhráč jak Kovácse tak Šťastného, Karel 'sneix' Pavlica. Jakých soutěží se tým bude účastnit zatím není známo, dá se však předpokládat, že nebude patřit mezi příliš aktivní sestavy, na což poukazuje i vyjádření Lazarova:

"Par hodin dozadu si par ludi uz mohlo vsimnut ze na mojej a oskarovej fansite kujeme dake pikle, po pravde som to zacal planovat uz davnejsie, konkretne mi dal do hlavy chrobaka GuardiaN ked zacala "boure" na nasej cs scene ze by sme troska radi priliali do ohna a kedze s NaVi figuruje hlavne na tej zahranicnej scene zdalo sa ze by si rad zahral aj daco lokalne, avsak po zvazeni ze by to vedenie NaVi nemuselo zobrat najlepsie kedze maju ako kazdy lepsi team hracsku zmluvu, upustil od tohto crazy napadu i ked ho mozno sem tam ako hosta uvidite. Mne to ale nedalo a zacal som rozmyslat dalej. Preto po dokladnom zvazeni dnes predstavujem oficialny comeback teamu FUsk v legendarnom zlozeni: joganeir, oskar, sneix, efron a ja.

Ambicie nemame ziadne, nechame vsetko na nahodu, nas hlavny evil ciel je robit peklo teamom co planuju aktivne trenovat zatial co my sa pravdepodobne budeme stretavat 5minut pred zapasom :))) ci uz dostaneme hunt alebo niekoho potrapime uvidime, ide nam hlavne o fun, troska to tu rozprudit a donutit ostatnych aby sa zjednotili a dostali zo seba maximum."

Sestava FU.SK

{#Slovenská Republika} Ivan 'Dev1' Lazarov
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Česká Republika} Tomáš 'efron' Pechman
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Česká Republika} Jan 'j0han' Juráň