Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness slaví osm let na herní scéně

15. 6. 2014 | 18:11 Všechny hry
Tisková zpráva - Multiherní tým EERINESS slaví své osmé narozeniny! Červen 2014 je tedy ve znamení oslav dalšího pěkného výročí.V kalendáři se nám objevil měsíc červen a my tak s potěšením můžeme sdělit, že právě tento měsíc je pro náš tým klíčový – slavíme další narozeniny! Od roku 2006 to jsou již v pořadí osmé a my můžeme být jistě pyšní na odvedenou práci, kterou jsme uskutečnili za ta dlouhá léta.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Multiherní tým EERINESS slaví své osmé narozeniny! Červen 2014 je tedy ve znamení oslav dalšího pěkného výročí.

V kalendáři se nám objevil měsíc červen a my tak s potěšením můžeme sdělit, že právě tento měsíc je pro náš tým klíčový – slavíme další narozeniny! Od roku 2006 to jsou již v pořadí osmé a my můžeme být jistě pyšní na odvedenou práci, kterou jsme uskutečnili za ta dlouhá léta.

  

Od samotných počátků uběhlo mnoho času. Úroveň týmu v dobách vzniku se vůbec nedá srovnávat se současností. A myslím tím srovnání v dobrém slova smyslu. Z party kamarádů, kteří se sešli na veřejném serveru a založili tým, vznikl silný a stabilní multiherní klub, který se řadí mezi to nejlepší, co v současnosti v České republice v herní sféře existuje. Na začátku jsme se účastnili nějakých drobnějších online turnajů, dnes to je i přes dvacet lanek za rok včetně zahraničních výprav!

 

Na svém kontě jsme zaznamenali účast na bezmála stovce LAN turnajů včetně pěti zahraničních (dvakrát Maďarsko, Ukrajina, Německo a Rumunsko) a dvou mezinárodních turnajů v Praze. Letos poprvé v historii byl náš dres k vidění na velkolepém DreamHacku, i když to byla „jen“ zastávka v Bukurešti, je to zkrátka DreamHack. Asi nejvýznamnější však byla reprezentace Slovenka v Dotě 2 na Samsung European Encounter v Kolíně nad Rýnem u příležitosti herní výstavy GamesCom s návštěvností přesahující čtvrt milionu lidí. K tomu přidejme i divácké účasti našich členů například na světovém finále IEM v Katowicích. V domácím prostředí nám neujdou akce v District Prague, Lancrafty, ASUS Národní ligy, BENQ Grunex Challenge a v neposlední řadě Mistrovství České republiky v počítačových hrách.

V červnu jsme si připsali také jubilejní kulaté 555. ocenění, což je určitě parádní číslo. Podobným množstvím se může pochlubit jen málokdo. Za dobu historie se na tomto čísle podílelo mnoho hráčů nejrůznějších her. Také bohatá galerie fotek neustále narůstá a už nyní tam je k vidění hezkých pár tisíc fotek. Své historie si tedy velmi vážíme.

  

Zázemí zaznamenalo asi největší progres od dob vzniku. Z ničeho jsme dokázali získat několik klíčových partnerů, kteří nám velmi pomáhají, a svůj potenciál postupně rozšiřujeme. Možná to není vidět, ale jsme neustále v kontaktu s nejrůznějšími společnostmi u nás i ze zahraničí. Za vším je spousta práce, kterou běžný návštěvník webových stránek nevidí. O to víc potěší povzbuzující koemntář ze strany hráčů i fanoušků nebo kohokoliv jiného. Je to zpětná vazba, které dáváme velkou váhu a která nás nabíjí další energií.

 

Zatímco některé organizace chtějí být co nejrychleji nahoře, my zvolili volnější tempo. Své základy postupně zpevňujeme a rozšiřujeme. Touto cestou by se mohly vydat i další novější týmy, protože ta cesta má smysl a funguje. Než založit nový tým, počátečním elánem zamířit raketově nahoru, aby po pár týdnech přišel pád zpět na zem nebo úplné zrušení týmu, je přeci jen lepší umírnit své tempo růstu a vybudovat stabilní organizaci. I my jsme si prošli několika krizemi, které leckdy nezaznamenali ani samotní hráči týmu, avšak na působnosti zmiňovaných základů se je podařilo přečkat a místo toho, aby nás porazily, spíše nás posílily. Konkurence na úrovni herních klubů tu stále chybí a je to škoda.

  

Uplynulý rok byl sice ve znamení menšího útlumu než rok předchozí, avšak i s menšími možnostmi jsme dokázali být vidět a být úspěšní. Do dalšího výročí bych si přál uskutečnit ještě nějakou účast na zahraniční akci. Nějaké plány by tu byly, snad se je podaří zrealizovat. V domácích podmínkách se budeme snažit o další zlepšování zázemí, protože vždy je co zlepšovat.

 

Věřím, že za rok touto dobou budu sepisovat další výroční zprávu a abych nezapomněl, první velké výročí se pomalinku přibližuje, za dva roky to bude 10 let!

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.