Přejít k hlavnímu obsahu

Geetacon 2014: počítače, anime, fantasy, hry na severu Čech

3. 4. 2014 | 00:00 Všechny hry
 Update: Přípravy na gtc jsou již v plném proudu, právě dobíhá patchování posledních LoL clientů, aby bylo vše ready na nadcházející turnaj. A dále se čeká na příjezd mimozemšťana alá Alianware
Výchozí obrázek

Geetacon

 

Update: Přípravy na gtc jsou již v plném proudu, právě dobíhá patchování posledních LoL clientů, aby bylo vše ready na nadcházející turnaj. A dále se čeká na příjezd mimozemšťana alá Alianware


Dámy a pánové, dovolujeme si vám představit akci s názvem Geetacon. Jedná se o con zaměřený na Sci-fi, fantasy, anime a co fanoušky PlayZone zajímá asi nejvíce počítačové a jiné hry. Letos se uskuteční již čtvrtý ročník této parádní akce, která se koná v Ústí nad Labem ve dnech 20.-22. června a právě vy na ní rozhodně nesmíte chybět!

Možná se právě ptáte proč se trmácet až sem na sever. Na to však existuje jednoduchá odpověď Geetacon se řadí mezi největší akce tohoto druhu v České republice a úžasná návštěvnost více než devíti stovek lidí na minulém conu mluví sama za sebe. Geetacon je opravdu plný skvělého obsahu a má rozhodně co nábídnout, jak mimo jiné uvádí hlavní oraganizátor akce Robert "Yuuchigo" Bauer:

"Letos chystáme spoustu novinek, jako například stánek AlienWare, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet highendové počítače, v jednání jsou také Google Glass a spousta dalších věcí. Mimo to budou už tradičně probíhat sekce jako doposud, od Japonska až po hudební hry."

Mimo všechny tradiční body programu čeká na návštěvníky opravdu spousta velice zajímavých přednášek, letos se můžete těšit například na přednášku o Blizzardu a to už opravdu stojí za návštěvu!

A co je možná nejdůležitější informace pro fanoušky PlayZone? Celou akci budou doprovázet turnaje jak v počítačových, tak i deskových hrách. Do těchto turnajů se bude moci zapojit opravdu každý!

Ale proč vás zde přesvědčovat, že je Geetacon skvělou akcí? Přijeďte a okuste na vlastní kůži skvělou atmosféru přímo zde v Ústí nad Labem již 20.-22. června 2014.

 

Pro více informací o Geetaconu, plánovaném programu a turnajích navštivte:

Facebook     Geetacon web     Facebook event