Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Tour: Na Prague Car Festival se bude i hrát

26. 8. 2014 | 17:36 Všechny hry
Před vypuknutím samotného finále MČR 2014 dostane pražské výstaviště v Letňanech malou ochutnávku z kuchyně organizátorů této největší herní akce. V rámci výstavy Prague Car Festival zde totiž bude probíhat také zastávka MČR Tour.
Výchozí obrázek

Před vypuknutím samotného finále MČR 2014 dostane pražské výstaviště v Letňanech malou ochutnávku z kuchyně organizátorů této největší herní akce. V rámci výstavy Prague Car Festival zde totiž bude probíhat také zastávka MČR Tour.

Praha, ČR – 25. srpna 2014 – Ve dnech 30. až 31. srpna bude na PVA EXPO PRAHA v plném běhu již třetí ročník motoristické výstavy Prague Car Festival. Oproti předchozím dvěma konání bude ale toto podstatně rozdílné, protože kromě luxusních, sportovních či tuningových aut se zde totiž odehraje rovněž poslední zastávka MČR Tour před letošním finále oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách. Na programu je hraní, soutěžní závodění, ale také první představení 5. generace certifikovaných HAL3000 MČR sestav.

Organizátoři MČR Tour aktuální zastávku přichystali vyloženě tématicky. Kromě klasické herní arény se sebou vezou i něco navíc, a to dvě závodní formule poháněné nabušenými stroji AlienWare, do kterých bude moci kdokoliv z návštěvníků zasednout a zazávodit si o pěkné ceny. Na formulích totiž bude připraven závodní titul WRC 4 FIA World Rally Championship, s níž organizátoři připravili jednoduchou soutěž. Jednoduše přijďte, odjeďte si trasu a pokud váš čas bude patři nejrychlejší, odnesete si domů tablet DELL Venue 7 v hodnotě 3 000 Kč!

Zásadní novinkou pak bude i přítomnost nové už 5. generace certifikovaných sestav HAL3000 MČR, které ve třech různých provedeních právě v těchto dnech vstupují na trh a návštěvníci Prague Car Festivalu je tak uvidí jako vůbec první. Na výstavě bude k dispozici střední varianta nebo-li MČR Pro v počtu hned 15 kusů. Stejné početné zastoupení zde budou mít také notebooky AlienWare. Ať už si budete chtít vyzkoušet je nebo sestavy, oboje bude plně k dispozici s předem nainstalovanými peckami od společnosti Comgad.

Projekt MČR a MČR Tour vzniká a běží za podpory generálních partnerů INTEL, AlienWare, NVIDIA, Western Digital, GIGABYTE, Philips Gaming Monitors, HAL3000, CZC.cz, AVerMedia a Logitech, hlavních partnerů Comgad, DX Racer, Playman, Seasonic, FakaHeda, Kaspersky Lab a hitbox.