Přejít k hlavnímu obsahu

Titan, LDLC, Epsilon: Francouzské týmy v chaosu

27. 8. 2014 | 18:13 Counter-Strike 2
Francouzská scéna se podle portálu VaKarM.net dostává do fáze nazvatelnou mp_scrambleteams 1 mezi LDLC, Titan a Epsilon. Tři hráči z LDLC jsou podle posledních zpráv na cestě do Titan, zatímco zbylí hráči skládají druhý bezejmenný tým ze všech tří z míněných sestav.Po velmi úspěšné druhé polovině roku 2013, kdy tehdejší VeryGames několikrát v řadě porazili NiP, než jim podlehli v semifinále Dreamhack Winter, se po přesunu do nové organizace Titan dostali do problémů.
Výchozí obrázek

Francouzská scéna se podle portálu VaKarM.net dostává do fáze nazvatelnou mp_scrambleteams 1 mezi LDLC, Titan a Epsilon. Tři hráči z LDLC jsou podle posledních zpráv na cestě do Titan, zatímco zbylí hráči skládají druhý bezejmenný tým ze všech tří z míněných sestav.

Po velmi úspěšné druhé polovině roku 2013, kdy tehdejší VeryGames několikrát v řadě porazili NiP, než jim podlehli v semifinále Dreamhack Winter, se po přesunu do nové organizace Titan dostali do problémů.

EMS One Katowice pro francouzsko-belgický tým skončil katastrofou v podobě odchodu z turnaje již ve skupinové fázi, což zanedlouho přešlo v odchod hlavní hvězdy sestavy, Richarda 'shox' Papillona. Ten byl nahrazen Kennym 'kennyS' Schrubem, ani s ním se však výsledky příliš nezlepšily.


apEXův skvělý výkon na ESL One Cologne možná znamená místo v Titan

V předturnaji před velkým ESL One Cologne, Gfinity 3, se ukázali v dobrém světle, došli až do finále a porazili je Virtus.pro, v Německu však opět propadli a skončili ve skupinách po nešťastné prohře s Cloud9 a masakru s Dignitas.

Podle posledních zpráv z francouzského portálu VaKarM.net se Titan rozhodli vzít tři hráče z LDLC. Dan 'apEX' Madesclaire, Hovik 'KQLY' Tovmassian a Mathieu 'Maniac' Quiquerez mají nahradit trojici Nathan 'NBK' Schmitt, Adil 'ScreaM' Benrlitom a Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux, zatímco první a poslední zmíněný z Titan půjdou do nově složeného týmu Vincenta 'Happy' Cervoniho.

Navíc se z dá, že Benrlitom zvažuje ukončení kariéry - pravděpodobně proto, že nebyl zahrnut ani v jedné nové sestavě, pokud se zvěsti potvrdí. Nic z následujícího však není zatím oficiálně potvrzeno, nezbývá než počkat, zda týmy následující sestavy brzy potvrdí:

Údajná sestava Titan

{#Belgie} Kévin 'Ex6TenZ' Droolans
{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub
{#Francie} Dan 'apEX' Madesclaire
{#Francie} Hovik 'KQLY' Tovmassian
 {#Švýcarsko} Mathieu 'Maniac' Quiquerez

Údajná bezejmenná sestava zbylých hráčů

{#Francie} Vincent 'Happy' Cervoni
{#Francie} Nathan 'NBK' Schmitt
{#Francie} Richard 'shox' Papillon
{#Francie} Fabien 'kioShiMa' Fiey
{#Francie} Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux

Hráči, kteří v případě potvrzení zůstanou na ocet

{#Belgie} Adil 'ScreaM' Benrlitom
{#Francie} Kevin 'Uzzziii' Vernel
{#Francie} Joey 'fxy0' Schlosser
{#Francie} Robin 'GMX' Stahmer
{#Francie} Gordon 'Sf' Giry

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Epsilon, LDLC, Titan