Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness představují nové dresy!

3. 9. 2014 | 21:37 Všechny hry
Sezóna je v plném proudu a blíží se řada významných akcí, eEriness tak odhazují starý kabát a do bojů o prvenství vstupuje s novými zbraněmi!Historie prvních dresů eErinesss se datuje k 30. říjnu 2011. Během necelých tří let procházely dresy pravidelnou obměnou a ke každému dresu se pojí různé úspěchy nejen v Čechách, jako je například Mistrovství ČR v počítačových hrách, ale také účasti na zahraničních akcích v Maďarsku, Rumunsku či Ukrajině.
Výchozí obrázek

Sezóna je v plném proudu a blíží se řada významných akcí, eEriness tak odhazují starý kabát a do bojů o prvenství vstupuje s novými zbraněmi!

Historie prvních dresů eErinesss se datuje k 30. říjnu 2011. Během necelých tří let procházely dresy pravidelnou obměnou a ke každému dresu se pojí různé úspěchy nejen v Čechách, jako je například Mistrovství ČR v počítačových hrách, ale také účasti na zahraničních akcích v Maďarsku, Rumunsku či Ukrajině.

Poslední dresy eEriness zdobila výrazná bílo-modrá kombinace a k těmto dvěma barvám se na nových dresech přidává černá, která dresům dodává styl. V nových dresech se eEriness představí na všech velkých akcích v závěru sezóny, tedy na Mistrovství ČR a LanCraftu Autumn 2014. Slov už bylo dost, užijte si video a fotky (celá galerie) s novými dresy týmu eEriness!

0

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.