Přejít k hlavnímu obsahu

EERINESS mění jednoho hráče

8. 10. 2015 | 15:26 Counter-Strike 2
Nebude to mu ani měsíc kdy bývalí hráči Authority Gaming přestoupili k organizaci EERINESS, nyní už však podruhé řeší změnu hráče ve své sestavě.Tým EERINESS zažíval v poslední době trable, když se musel vypořádat s banem spoluhráče a následným odečtem bodů v MČR klasifikaci. I takové problémy však můžou tým ještě více motivovat. K tomu navíc přichází do sestavy nová posila - od Jiřího 'Kozlik' Kozla tým očekává zejména příliv zkušeností, které chyběli Bombardianovi, jenž tým nyní opouští.
Výchozí obrázek

Nebude to mu ani měsíc kdy bývalí hráči Authority Gaming přestoupili k organizaci EERINESS, nyní už však podruhé řeší změnu hráče ve své sestavě.

Tým EERINESS zažíval v poslední době trable, když se musel vypořádat s banem spoluhráče a následným odečtem bodů v MČR klasifikaci. I takové problémy však můžou tým ještě více motivovat. K tomu navíc přichází do sestavy nová posila - od Jiřího 'Kozlik' Kozla tým očekává zejména příliv zkušeností, které chyběli Bombardianovi, jenž tým nyní opouští.

EERINESS CSGO

Sestava EERINESS, zleva: čabas, DANDY, blade, beastik, Kozlik.

EERINESS se netají tím, že hodlají pro přípravu na MČR udělat vše a porvat se o bednu, k čemuž by příchod nového snipera mohl napomoci. Více o změně prozradil Roman Pilný:

 „Nebudu chodit okolo horké kaše, rozhodli jsme se jako celek vystřídat naše main AWP Bombardiana za dalšího AWP hráče a to KOZLÍKA. Samotné důvody bych nechtěl nějak moc rozvádět, snad jen to, že Bombardian je s AWP velice kvalitní hráč, ale v určitých chvílích se na něm podepisuje nevyhranost a nezkušenost a bohužel to proti kvalitním týmům občas prohrává zápasy. Tímto ho nechci nějak shazovat. Každý, kdo se někdy ocitl poprvé v nějakém lepším týmu, ví, jak těžké je se prosadit. Bombardian má své kvality a dávám mu rok, když se vyhraje v nějakém podobném celku a určitě bude patřit ke špičce AWP hráčů u nás.

MČR je za dveřmi - akce, pro kterou se tu celou dobu připravujeme a nemůžeme si dovolit jet s nějakými pochybnostmi ve výkonu nějakých hráčů. Rozhodovali jsme se zda ho přesunout na pozici šestého hráče, ale po pár věcech, které jsme se dozvěděli, jsme se rozhodli ukončit spolupráci. I tak mu děkuji za chvíle strávené při hraní. Zároveň bych chtěl v týmu přivítat známého českého hráče - Kozlika. Pro lidi, kteří se v naší scéně vyznají, nemusím nějak dál psát. Doufejme, že se nám na MČR povede to, pro co si už téměř rok jdeme – zlato!

Na závěr bych chtěl ještě poděkovat celému týmu EERINESS a sponzorům E-BLUE, i3d.net a SEASONIC za jejich podporu a důvěru, v kterou v nás vkládají a můžu říci, že každý udělá vše proto, abychom po MČR mohli společně slavit úspěch.“

Aktuální sestava EERINESS.E-BLUE:

{#Slovenská Republika} Denis "DANDY" Štrbák
{#Česká Republika} Roman "blade" Pilný
{#Česká Republika} Jiří "čabas" Hollý
{#Česká Republika} Sebastian "beastik" Daňo
{#Česká Republika} Jíří "Kozlik" Kozel

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.