Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte doplňuje čtyřka z Cyborg Factory

12. 10. 2015 | 23:26 Counter-Strike 2
Čtyři hráči ze Cyborg Factory přechází pod nEophyte, kde se připojují k pozůstalé dvojce Richard "queztone" Strnátko a Tomáš "barb1" Hrádek, zatímco Michal "KETUBOR" Csontoš se přesouvá na pozici kouče týmu.Po odchodu Tomáše "oskar" Šťastného a Martina "STYKO" Styka k HellRaisers zůstali ex-Fraternitas pouze tři hráči. Po neúspěchu při skládání nové sestavy, kdy se ke triu měl připojit David "KAPARZO" Lacina a Jiří "azak" Hausner, sestavu nakonec dnešním dnem opustil i Patrik "Zero" Žúdel.
Výchozí obrázek

Čtyři hráči ze Cyborg Factory přechází pod nEophyte, kde se připojují k pozůstalé dvojce Richard "queztone" Strnátko a Tomáš "barb1" Hrádek, zatímco Michal "KETUBOR" Csontoš se přesouvá na pozici kouče týmu.

Po odchodu Tomáše "oskar" Šťastného a Martina "STYKO" Styka k HellRaisers zůstali ex-Fraternitas pouze tři hráči. Po neúspěchu při skládání nové sestavy, kdy se ke triu měl připojit David "KAPARZO" Lacina a Jiří "azak" Hausner, sestavu nakonec dnešním dnem opustil i Patrik "Zero" Žúdel.

Pozůstalé dvojici tak nezbylo než si hledat nový tým, který našli v dřívějších Cyborg Factory pod organizací nEophyte. Kromě mladíků Patrika "DEV7L" Stuchlíka a Davida "Frozen" Čerňanského se k týmu připojuje i ostřílený Erik "ecko" Koširer a na pozici kouče Michal "KETUBOR" Csontoš.


Přišla nová éra nEophyte - budou si schopní uhájit prvenství i s novou sestavou?

Tím se také řeší otázka, zda uvidíme alespoň část původních Fraternitas na MČR, protože se tak přesouvají pod slot Cyborg Factory, kteří aktuálně drží druhou příčku a účast tak mají prakticky zajištěnou.

Do té doby se ale ukážou i na poslední akci před Mistrovstvím, bratislavském Y-GAMES, kde se setká většina nejlepších týmů u nás o poslední potřebné body do žebříčku MČR Klasifikace.

Sestava nEophyte je tedy takováto:

{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko
{#Slovenská Republika} Tomáš "barb1" Hrádek
{#Slovenská Republika} Erik "ecko" Koširer
{#Slovenská Republika} David "Frozen" Čerňanský
{#Česká Republika} Patrik "DEV7L" Stuchlík

{#Slovenská Republika} Michal "KETUBOR" Csontoš (kouč)
{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov (kouč)