Přejít k hlavnímu obsahu

4FANS se uskuteční 16. - 17. ledna v Praze

3. 1. 2016 | 19:37 Všechny hry
Rok 2016 právě začal a je na čase začít objíždět české akce. První z dlouhé řady se uskuteční již o víkend 16. až 17. ledna a její název je 4FANS, který se uskuteční již počtvrté, místem konání je tentokrát Kongresové centrum. O čem celý tenhle festival vůbec je?Základní informace:
Výchozí obrázek

Rok 2016 právě začal a je na čase začít objíždět české akce. První z dlouhé řady se uskuteční již o víkend 16. až 17. ledna a její název je 4FANS, který se uskuteční již počtvrté, místem konání je tentokrát Kongresové centrum. O čem celý tenhle festival vůbec je?

4FANS

Základní informace:

  • Název akce: 4FANS
  • Kde: Kongresové centrum – 5. května 65, Praha 4 140 21
  • Kdy: 16. – 17. ledna 2016
    Sobota: 9:00 – 18:00, následuje 4FANS afterparty od 19:00 v klubu Hany Bany
    Neděle: 8:00 – 17:00

Festival 4FANS je primárně určen pro fanoušky YouTube, online videa a živých streamů. Je však úplně jedno, jestli se zajímáte o make up, singleplayer hry, meme, šití cosplay, progaming, své zájmy tu nalezne úplně každý, protože 4FANS je multižánrový festival.

Mezi hlavní hvězdy čtvrtého ročníku patří známí YouTubeři: GoGo, Hoggy, Smusa, Stejk, Expl0ited, Shopaholic Nicol. Seznam všech hostů naleznete zde. Tyto osobnosti se postarají o program na hlavní stage, kde předvedou něco ze svého bavičské tvorby - těšit se můžete na challenge, talkshow a další originální bloky samotných YouTuberů. Se svým oblíbeným YouTuberem či streamerem také budeš mít možnost se vyfotit profesionálním fotografem.

Velkou roli bude na 4FANS hrát také doprovodný program. Fanoušci progamingu se můžou těšit na turnaj v karetní hře Hearthstone, kde se představí elitní špička české scény. Více detailu o tomto turnaji se dozvíte v článku na PLAYzone.cz 4. ledna. Mimo to se bude na festivalu pohybovat velké množství cosplayerů v kostýmech představující postavy z populárních počítačových her nebo anime, přítomna bude například také retroherna.

Baxtrix Herdyn Trolden

4FANS také pořádá v sobotu večer afterparty, kde budete mít šanci potkat největší hvězdy festivalu. Lístek na afterparty lze zakoupit samostatně, nebo jej obdržet v rámci VIP vstupenky. Třešničkou na dortu je šance pro začínající YouTubery, kteří by se chtěli blýsknout na hlavním pódiu před zraky tisíců diváků. Více o této možnosti naleznete zde.

Zdroj: 4fans.cz
Štítky: 4fans
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.