Přejít k hlavnímu obsahu

Mimozemská technika od Dellu na Utuberingu

4. 5. 2016 | 23:59 Všechny hry
Brněnský Utubering je již za rohem a nám zbývá odhalit poslední kousek mozaiky, která bude tvořit program v gaming zóně právě na tomto festivalu YouTubové zábavy.Utubering se premiérově představí v Brně již tento pátek 6. května mimo již odhalených stánků bude přítomna také společnost Dell se svojí mimozemskou technikou.
Výchozí obrázek

Brněnský Utubering je již za rohem a nám zbývá odhalit poslední kousek mozaiky, která bude tvořit program v gaming zóně právě na tomto festivalu YouTubové zábavy.

Utubering se premiérově představí v Brně již tento pátek 6. května mimo již odhalených stánků bude přítomna také společnost Dell se svojí mimozemskou technikou.

Dell Alienware

Herní mašiny Alienware patří již mezi neodmyslitelnou součást PLAYzone arény a stejně tomu bude i na brněnském Utuberingu. Na stánku Dellu si může každý návštěvník přijít zahrát a otestovat tak jeden z nadupaných herních notebooků či desktopů. K dispozici budou například Dell Alienware X51 poháněný Intel Core i7-4790k, Dell Alienware Alpha nebo herní notebooky, které jsou oficiálními notebooky Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Herní požitek na těchto strojích pak podpoří herní monitor DELL.

Kompletní program PLAYzone arény na Utuberingu - Brno, jenž se uskuteční 6. května na výstavišti BVV, naleznete na podstránce zde. Těšíme se na každého z vás přímo na místě!

Štítky: Dell, Alienware, Utubering
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.