Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot posilují o sestavu Pyctophobia

5. 5. 2016 | 19:32 Counter-Strike 2
Na organizaci Eclot Gaming jsme naposledy narazili při jejím představení zde, na portálu PLAYzone.cz. Od té doby působila v uskupení bývalá sestava Necroraisers, která ovšem nyní přešla do menší inactivity, a tak se vedení muselo porozhlédnout po novém týmu. 
Výchozí obrázek

Na organizaci Eclot Gaming jsme naposledy narazili při jejím představení zde, na portálu PLAYzone.cz. Od té doby působila v uskupení bývalá sestava Necroraisers, která ovšem nyní přešla do menší inactivity, a tak se vedení muselo porozhlédnout po novém týmu. 


Majitelé organizace chtěli nadějnou sekci s potenciálem, která má velkou šanci účasti na MČR 2016, zároveň však nechtěla zhýčkanou a okoukanou soupisku hráčů, kteří mají kolikrát přehnané požadavky na podporu. "Téměř většina týmů v PLAYzone lize má svojí organizaci, ve které působí a ve které mají zajištěnou podporu. Nechtěli jsme získat pod svá křídla ani sekce, které jsou dlouhodobě zaběhnuté v jiných organizacích, protože jejich požadavky na podporu se neshodují kolikrát s realitou. Proto jsme museli koukat i jinam, a tak nejvhodnější variantou byl scouting Clanbase zde, na PLAYzone," řekl na úvod majitel seskupení Martin "Nebojacnyvudca" Novotný. 

Požadavek byl jasný, dostat se na MČR a postoupit skrze baráž do PLAYzone Ligy. "Hlavním požadavkem z naší strany bylo, aby tým měl ambici dostat se do PLAYzone Ligy, která je bezesporu nejkvalitnější ligou v Tuzemsku. Skrze ní a přes řadu turnajů na největším portálu u nás se pak dostat do Brna na MČR, kde chceme mít zastoupení," pokračoval jednatel spolku. 

Pyctophobia byla jasnou volbou kvůli svému potenciálu. "Člověk v organizaci, který má na starosti jednání se sponzory a sledováním CS:GO scény pak sledoval tým Pyctophobia téměř tři týdny a po samotném posunu týmu, kdy si sami hráči našli trenéra, to pro nás byla jasná volba. Jednání s hráči byly na velice profesionální úrovni a neměli ani přehnané požadavky, které bychom neměli mít problém dodržet. Věříme v jejich velký potenciál," uzavřel téma Martin Novotný. 

K přestupu se vyjádřil ale kapitán sekce. Ostatně, jeho vyjádření naleznete o řádek níže. 

V první řadě bych chtěl poděkovat majiteli organizace Eclot Gaming za skvělý přístup, a že se nám podařilo poměrně rychle dohodnout na podmínkách podpory. Pokud bych měl něco říct o týmu, tak že nejsme nováčci na scéně a řada hráčů s námi už měla nějakou tu čest. Hrajeme spolu od dílu 1.6, tedy kromě Yahnta a vlastně i s naším trenérem Trymeonem, který u nás působí přes dva týdny. Momentálně se připravujeme na  baráž do PLAYzone Ligy, což je po kvalifikaci na MČR 2016 naším společným neménědůležitým cílem. V poslední době jsme začali nabírat správný směr a věříme, že v nové organizaci se nám podaří naplnit dané cíle, které jsme si zadali. P.S.: Za chvilku na československé scéně nebudeme mít konkurenci (smích). 

- Alex "wap0" Klučka, kapitán sestavy

Sestava Eclot Gaming 

{#Slovenská Republika} Ján "DELUZN" Plško
{#Slovenská Republika} Alex "wap0" Klučka" 
{#Slovenská Republika} Juraj "Bwonder" Kútný
{#Slovenská Republika} Peter "Grendie" Chrastina
{#Slovenská Republika} Ján "yahnto" Ševčík
{#Slovenská Republika} Samuel "Trymeon" Fabian / trenér

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming