Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace na ESL One v červnu v Katovicích!

22. 5. 2016 | 11:58 Counter-Strike 2
ESL dnes oficiálně oznamuje bližší informace ke kvalifikaci pro Major turnaj ESL One Cologne, kde se 16 týmů utká o 8 míst jako Challengers. ESL One Cologne se rychle blíží a sním i offline kvalifikace pro tento turnaj, na kterou jsou kvalifikovaní také HellRaisers. Tento turnaj rozhodne o tom, které týmy se stanou tzv. Challengery a vyzvou osm nejlepších z minulého Majoru, MLG Columbus.
Výchozí obrázek

ESL dnes oficiálně oznamuje bližší informace ke kvalifikaci pro Major turnaj ESL One Cologne, kde se 16 týmů utká o 8 míst jako Challengers. 

ESL One Cologne se rychle blíží a sním i offline kvalifikace pro tento turnaj, na kterou jsou kvalifikovaní také HellRaisers. Tento turnaj rozhodne o tom, které týmy se stanou tzv. Challengery a vyzvou osm nejlepších z minulého Majoru, MLG Columbus.

dokáže se tentokrát STYKO a spol. probojovat na Major? (foto: HLTV)

Kvalifikace se uskuteční v polských Katovicích, kde se odehrají ve studiích ESL. Fanoušky z Česka může potěšit, že poslední dva dny kvalifikace budou otevřené pro veřejnost, i když s velmi malým počtem míst. Kvalifikace se odehraje od 9. do 12. června, informace o vstupenkách na zápasy hrané 11. a 12. oznámí ESL brzy.

Osm pozic v kvalifikaci se rozdalo už na MLG Columbus a dostali je ti, kteří se v Kolumbusu nedokázali dostat ze základní skupiny. Mezi tyto týmy je i několik týmů které se řadí mezi špičku v CS:GO, jmenovitě například G2, EnVyUs nebo FaZe Clan, což ostatním týmům při snaze dostat se na Major určitě nepomůže. Tyto týmy doplnilo dalších osm týmů, které se na turnaj dostaly přes regionální Minor turnaje.

Jediným zatím neodehraným Minorem je ten americký, který právě probíhá v Kolumbusu. Tam mají šanci na postup ještě týmy NRG, WinOut, TSM, Selfless, OpTic a Tempo Storm. Z evropského Minoru se kromě Dignitas, kteří po turnaji vyměnili jednoho hráče, zúčastní také tým HellRaisers, který se tak opět pokusí probojovat na Major.

Kompletní seznam týmů. které se objeví na kvalifikaci v Katovicích, můžete vidět dole. Protože rozlosování skupin ještě neproběhlo, týmy jsou seřazené podle jejich nasazení v losu.

{#Francie} G2{#Ruská federace} Gambit{#Evropská unie} FaZe{#Německo} mousesports
{#Spojené státy americké} Cloud9{#Francie} EnvyUs{#Spojené státy americké} Splyce{#Ukrajina} FlipSid3
{#Ruská federace} Fluffy Gangsters{#Čína} TyLoo{#Dánsko} Dignitas{#Kanada} OpTic
{#Ruská federace} Team Empire{#Nový Zéland} Renegades{#Evropská unie} HellRaisers{#Brazílie} Tempo Storm

Jistou účast na ESL One Cologne už mají tyto týmy.

{#Brazílie} Luminosity{#Ukrajina} Natus Vincere{#Spojené státy americké} Team Liquid{#Dánsko} Astralis
{#Polsko} Virtus.pro{#Spojené státy americké} CLG{#Švédsko} Fnatic{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas

A jaké postupující tipujete vy?

Zdroj: ESL
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.