Přejít k hlavnímu obsahu

Revital Gaming s druhou LoL sekcí

26. 5. 2016 | 10:46 League of Legends
Revital Gaming v poslední době ukazuje svojí sílu na více frontách, pomoci k tomu má i nová League of Legends sekce se známými jmény.
Výchozí obrázek

Revital Gaming v poslední době ukazuje svojí sílu na více frontách, pomoci k tomu má i nová League of Legends sekce se známými jmény.

Revital sice nepatří mezi nejznámější multiherní týmy u nás, nicméně dlouhodobě je můžeme vidět na všemožných akcích, od PLAYzone ligy přes Ostrava Championship až po RoG Masters. Právě v PLAYzone lize podával League of Legends tým i Jakub 'wenek' Fajks velice sympatické výkony, ty však na postup na LAN finále nestačil. Hlavní LoL tým je i aktuálně v RoG Masters mimo postupové pozice, v těchto dnech však byl prvním, kdo sestřelil neporaženou eSubu.

Revital Gaming

Sílu Revital Gaming má podpořit nová akvizice, kterou je druhá sekce ve hře League of Legends. Pětice hráčů přechází ze Zero Damage, ještě pod vlajkou staršího působiště opanovali turnaj Ostrava Championship #3 LAN, perspektivní tenhle tým tak určitě je. Co se týče složení, v sestavě můžeme vidět známá jména jako Androsis, Killing nebo NatyS (skilet). Uvidíme, jak bude fungovat zdravá konkurence na české scéna v podobě dvou týmů pod jednou střechou.

Nynější sestava druhé LoL sekce Revital Gaming:

{#Česká Republika} Patrik 'Faltaïr' Stejskal - Top Laner
{#Česká Republika} Michael 'NatyS' Hřib - Jungler
{#Česká Republika} Aleš 'Androsis' Hrdina - Mid Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'Killing' Křenek - AD Carry
{#Česká Republika} Vojta 'Flay' Petruňa - Support

Štítky: Revital gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.