Přejít k hlavnímu obsahu

Tým s queztonem v kvalifikaci na DreamHack

28. 5. 2016 | 12:27 Counter-Strike 2
Slovenský hráč Richard 'queztone' Strnátko je dalším z řady těch, kteří se chtějí prosadit na zahraniční scéně. Další příležitostí pro něj je kvalifikace na DreamHack Summer 2016.Bývalý hráč eXtatus se pokoušel dostat do povědomí působením v HellRaisers, tam byl však vyměněn bondikem a neudržel se v základní sestavě. I tak tyto zkušenosti bude moci uplatnit již v těchto dnech, se svým evropským mixem se pokusí kvalifikovat na letní DreamHack.
Výchozí obrázek

Slovenský hráč Richard 'queztone' Strnátko je dalším z řady těch, kteří se chtějí prosadit na zahraniční scéně. Další příležitostí pro něj je kvalifikace na DreamHack Summer 2016.

Bývalý hráč eXtatus se pokoušel dostat do povědomí působením v HellRaisers, tam byl však vyměněn bondikem a neudržel se v základní sestavě. I tak tyto zkušenosti bude moci uplatnit již v těchto dnech, se svým evropským mixem se pokusí kvalifikovat na letní DreamHack.

DreamHack

Otevřené kvalifikace se uskuteční dvě, 28. května a 4. června. Den na to vždy kvalifikační turnaj pokračuje částí, kde se k osmi nejlepším přidá osm pozvaných. Queztone se o postup pokusí s týmem pěti národností. Nejznámějším hráčem v týmu je PlesseN, který vstoupil na scénu jako talentovaný hráč na FPL a následně jako stand-in u Fnatic. Tuto informaci prozradil slovenský střelec teprve pár hodin před kvalifikací na svém Facebooku.

Sestava queztonova týmu pro kvalifikaci na DH Summer:

{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Finsko} Jesse 'zehN' Linjala
{#Švédsko} Niclas 'PlesseN' Plessen
{#Belgie} David 'Davidp' Prince
{#Dánsko} Christian 'rezex' Bjerregaard 

Štítky: dreamhack, queztone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.