Přejít k hlavnímu obsahu

tMs1k nahrazuje Neciho u eEriness

30. 5. 2016 | 13:47 Counter-Strike 2
Po několika týdnech tady máme další změnu u týmu eEriness, ze sestavy odchází dlouholetý spoluhráč Bordela Adam 'Neci' Zoula.
Výchozí obrázek

Po několika týdnech tady máme další změnu u týmu eEriness, ze sestavy odchází dlouholetý spoluhráč Bordela Adam 'Neci' Zoula.

V poslední době eEriness nemohli naplno trénovat, jelikož potíže se zápěstím dostihly Dominika 'hazard' Hubla. Tým v té době hrál s hostem Tomášem 'tMs1k' Zelenkou, se kterým si dle slov kapitána Romana 'blade' Pilného neskutečně sedli. Hazard se v těchto dnech vrací zpátky do stoprocentní formy, nicméně sestava nezůstane stejná jako dříve. tMs1k, bývalý hráč Dark Tigers nebo Revital Gaming, se stává novým pátým hráčem eEriness.

Y-GAMES 2016

V základní sestavě nahrazuje možná až překvapivě Adama 'Neci' Zoulu, který se tak opět odděluje od svého dlouholetého spoluhráče Michala 'Bordel' Weisse, se kterým působil v celé řadě týmů. Aktuálně můžeme posílenou sestavu eEriness vidět bojovat o postup na ASUS Finals 10. Co na další změnu ve svém týmu říká kapitán blade?

"Dnešním dnem oficiálně vstupuje do našeho týmu nová posila, mladý talentovaný hráč Tomáš "tMs1k" Zelenka, který přichází z Revital Gaming, kde se ukázal ve velmi dobrém světle. Mnozí z vás dobře ví, že rád dávám prostor mladým talentům a toto je další důkaz. Tomáš s námi hraje už nějaký den, kdy nahrazoval Hazarada, který má zdravotní problémy s rukou a nemohl hrát. Za tu dobu jsem si nějak zmapoval hru tMsíka, má dobrý AIM, přemýšlí u té hry, komunikuje a sedl si k nám i lidsky, takže nevidím důvod, aby nedostal příležitost v našem týmu ukázat co v něm je. Tým opouští Adam "Neci" Zoula, kterému děkujeme za společně strávené chvíle při hraní a přeji mu hodně štěstí do budoucna. Nechci říkat proč se tato změna udála, všechno se nějak sešlo dohromady, až to vyústilo v toto rozhodnutí.

V nejbližších dnech začneme opět trénovat, protože měsíc jsme nemohli kvůli hazardové masturbační ruce hrát. Pokusíme se dohnat ztrátu kterou máme v RoG Masters a připravit se na II. PLAYzone ligu, kde jsme si včera v baráži zajistili opět účast."

Fun fact: I když jde o několik dekád, v eEriness se pod vedením Romana 'blade' Pilného od MČR 2015 (po odchodu beastika a čabase) vystřídalo celkem 16 hráčů. Doufejme, že o nich píšeme na tohle téma naposled a sestava bude mít šance vytvořit si i nějakou tu synergii.

Nynější sestava týmu eEriness:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Dominik 'hazard' Hubl
{#Česká Republika} Matěj 'twist' Petráš
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.