Přejít k hlavnímu obsahu

HellRaisers se představí na DH Summer

6. 6. 2016 | 13:33 Counter-Strike 2
Od 18. do 21. června se ve švédském Jönkopingu uskuteční tradiční lanpárty DreamHack Summer, na které zabojuje o $100.000 osm týmů, mezi kterými nechybí ani HellRaisers.DreamHack Summer patří stejně jako turnaje v Liepzigu a Austinu do okruhu DreamHack Open, takže se bude držet stejného formátu jako předchozí dva turnaje - šest pozvaných týmů doplnili dva týmy, které dokázali vyhrát online kvalifikci. Tyto týmy se rozdělí do dvou skupin, ze kterých vzejdou čtyři semifinalisté.
Výchozí obrázek

Od 18. do 21. června se ve švédském Jönkopingu uskuteční tradiční lanpárty DreamHack Summer, na které zabojuje o $100.000 osm týmů, mezi kterými nechybí ani HellRaisers.

DreamHack Summer patří stejně jako turnaje v Liepzigu a Austinu do okruhu DreamHack Open, takže se bude držet stejného formátu jako předchozí dva turnaje - šest pozvaných týmů doplnili dva týmy, které dokázali vyhrát online kvalifikci. Tyto týmy se rozdělí do dvou skupin, ze kterých vzejdou čtyři semifinalisté.

Dokáží si HellRaisers připsat další úspěch v silné konkurenci? (foto: HLTV)

Mezi osm pozvaných týmů patří například Ninjas in Pyjamas, kteří minulý týden vyhráli skupinu B v ELEAGUE nebo Astralis, kteří se poprvé představí na offline turnajiv plné sestavě po zisku Kjaerbye. Mezi další patří napřiklad tým Immortals a HellRaisers, kteří se pouze pár dní před DreamHackem představí na kvalifikaci na ESL One v Katovicích. Tyto týmy ještě doplní dánský SK a švédští GODSENT, kteří taktéž obdrželi pozvánku. Z kvalifikace se do turnaje dostal nadějný tým Epsilon a oblíbený finský celek ENCE.

{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas{#Švédsko} GODSENT
{#Brazílie} Immortals{#Dánsko} Astralis
{#Dánsko} SK Gaming{#Evropská unie} HellRaisers
{#Švédsko} Epsilon{#Finsko} ENCE

Nezapomeňte sledovat PLAYzone, kde na vás bude čekat coverage v průběhu celého turnaje.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.