Přejít k hlavnímu obsahu

zonic doplní Astralis v ELEAGUE

6. 6. 2016 | 18:00 Counter-Strike 2
Astralis oznámili, že coach týmu Danny "zonic" Sørensen odehraje v ELEAGUE všechny zápasy, kterých se nebude Finn "karrigan" Andersen moct účastnit.
Výchozí obrázek

Astralis oznámili, že coach týmu Danny "zonic" Sørensen odehraje v ELEAGUE všechny zápasy, kterých se nebude Finn "karrigan" Andersen moct účastnit.

Kapitán týmu Astralis Finn "karrigan" Andersen v neděli oznámil, že se pravděpodobně nedostane do Atlanty včas na to, aby stihl první den ELEAGUE. Andersenovi totiž byla zamítnuta žádost ESTA - elektronický systém cestovního povolení - která umožňuje bezvízový vstup do USA. Toto zamítnutí přišlo z důvodu, že karrigan navštívil Irán, kde spolu s hráči momentální sestavy SK Gaming Friisem a MODDIIm účastnili PR údalosti pro fnatic.

zonic se projednou vrátí do role hráče (foto: HLTV)

Všichni tři hráči si z toho důvodu museli zažádat o vízum. Zatímco oba hráči SK si o vízo zažádali včas a již jsou v Atlantě, Andersen si na vízum bude muset počkat a pokud se vše podaří jak má, bude moct hrát už ve středu.

Do té doby za něj zaskočí momentální coach Astralis a bývalý hráč mTw, Danny "zonic" Sørensen, který patří mezi nejúspěšnější dánské hráče v historii CS1.6. Tento hráč má na kontě například vítězství na IEM III nebo WCG 2008.

Připomeňme, že Astralis se v ELEAGUE potkají s čtvrtfinalistou posledního majoru CLG, krajanama z SK Gamingu a týmem NRG, který se představí s novou a nadějnou sestavou, kterou tvoří jádro starého týmu mousesports.

Zdroj: Twitter
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.