Přejít k hlavnímu obsahu

Manchester United s Overwatch týmem?

10. 6. 2016 | 16:49 Overwatch
Nikdy bychom si nepomysleli, že budeme na portálu PLAYzone.cz psát o aktivitách Manchesteru United. Jsme však v roce 2016 a ve světě neomezených možností, je tomu tak?
Výchozí obrázek

Nikdy bychom si nepomysleli, že budeme na portálu PLAYzone.cz psát o aktivitách Manchesteru United. Jsme však v roce 2016 a ve světě neomezených možností, je tomu tak?

Ve vší vážnosti, vstup fotbalových klubů do vod progamingu se v poslední době rozmohl, ale stálo se čekalo na nějaké opravdu velké jméno. Jasně, Schalke 04 nebo Valencia CF nebo-li poslední dva přírůstky, pro fotbalového fanouška známé kluby. Ale stále to není světová třída, jakou je Manchester United, který dle zahraničních zdrojů hodlá také prorazit v progamingu.

Old Trafford

Cílem anglického velkoklubu by měl být jeden z nejlepších týmů na světě v nové FPS hře Overwatchi. Zatím je vše ve stádiu, kdy smlouvy podepsané nejsou, ale už jen když se o tom v kancelářích na Old Traffordu mluví, zní jako neskutečná bomba. Dle informací by mělo jít o evropský tým a o angažování nejmenovaného týmu Manchester United bojuje s Fnatic. Dva velké pojmy dvou různých světů, jenže bohatství klubu z Anglie je ještě trochu jinde.

Jak celá tahle situace dopadne, o tom vás budeme v nejbližších dnech samozřejmě informovat. Ještě před nedávnem se vtípkovalo, co když se ve finále nějakého turnaje utká například Barcelona proti Realu Madrid? Pokud se mluví o Manchesteru United, kdo ví, co bude příště.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.