Přejít k hlavnímu obsahu

Teh Door Holders míří k Majestic Lions

15. 6. 2016 | 13:00 Overwatch
Další tuzemská organizace se rozhodla vstoupit do světa Overwatche, jde o Majestic Lions.V posledních dnech jsme tu měli eSubu a Gunrunners, majestátní lvi taktéž nebudou pozadu. Vedení organizace se rozhodlo angažovat tým dosud působící jako Teh Door Holders. Šestici pod vedením Jana 'ELWZOY' Pařízka jsme pod původním názvem mohli vidět na prvních domácích turnajích, aktuálně má tým na kontě 20 MČR bodů z úterního Go4Overwatch turnaje.
Výchozí obrázek

Další tuzemská organizace se rozhodla vstoupit do světa Overwatche, jde o Majestic Lions.

V posledních dnech jsme tu měli eSubu a Gunrunners, majestátní lvi taktéž nebudou pozadu. Vedení organizace se rozhodlo angažovat tým dosud působící jako Teh Door Holders. Šestici pod vedením Jana 'ELWZOY' Pařízka jsme pod původním názvem mohli vidět na prvních domácích turnajích, aktuálně má tým na kontě 20 MČR bodů z úterního Go4Overwatch turnaje.

Majestic Lions

Nebudeme chodit kolem horké kaše, právě kapitán Pařízek se k přestupu vyjádřil následovně:

"Zdravím, tímto krátkým vyjádřením bych chtěl poděkovat Majestic Lions za skvělou nabídku a přijetí pod jejich křídla. Doufáme, že organizaci nezklameme a budeme ji reprezentovat v co nejlepším světle. Náš tým se skládá z poměrně mladé šestky - Elwzoy, Epsylone, Gogelin, Rewas, Anomaly a Glavias. I přes to, že hra není oficiálně na světě tak dlouho, podařilo se nám ukořistit dobré úspěchy a můžeme se tím řadit mezi jedny z nejlepších Overwatch týmu zde v tuzemské scéně."

Pár slov dodal také majitel organizace Majestic Lions

"Přiznám se, že jsem v úspěch Overwatche moc nevěřil, ale ukazuje se, že tato hra má přeci jenom nějakou budoucnost. Takže když se naskytla možnost spolupráce tady s klukama, nebylo moc co rozmýšlet. Jsem přesvědčen, že jde o hodně kvalitní sekci, navíc se znám s jedním hráčem z dřívějška, který za nás kdysi hrával lolko, takže rozhodování bylo opravdu jednoduché. Zároveň bych se chtěl i omluvit jiným sekcim, se kterými jsme již jednali, že to nakonec nevyšlo. Je nám líto, ale víc než jednu sekci nechceme. 

Závěrem bych chtěl poděkovat naším fanouškům, pro které tohle všechno děláme, za přízeň. Někteří jsou naprosto úžasní a dávají nás sílu pokračovat. Děkujeme!"

Sestava Overwatch týmu Majestic Lions:

{#Česká Republika} Jan 'ELWZOY' Pařízek
{#Česká Republika} Richard 'Gogelin' Bursa
{#Česká Republika} Tomáš 'Epsylone' Svoboda
{#Česká Republika} Michal 'Rewas' Žegklitz
{#Česká Republika} Luděk 'Glavias' Dvořák
{#Česká Republika} Jan 'anomaly' Zeidel

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.