Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid oficiálně oznamuje novou sestavu

16. 6. 2016 | 14:31 Counter-Strike 2
Tak jsme se konečně dočkali a už nemusíme pouze spekulovat, americký Team Liquid odhalil kompletní složení nové sestavy.TL se předvedli v mimořádně formě na majoru MLG Columbus, od té doby to však šlo s týmem z kopce. Ukrajinský sniper Aleksandr 's1mple' Kostyliev se po návštěvě rodné vlasti rozhodl zůstat a jeho konec v Liquid jako hráč byl zpečetěn. Nyní se sice vrací jako host, ale pouze na dva nadcházející turnaje - ECS Season 1 Finals a nadcházející major ESL One Cologne.
Výchozí obrázek

Tak jsme se konečně dočkali a už nemusíme pouze spekulovat, americký Team Liquid odhalil kompletní složení nové sestavy.

TL se předvedli v mimořádně formě na majoru MLG Columbus, od té doby to však šlo s týmem z kopce. Ukrajinský sniper Aleksandr 's1mple' Kostyliev se po návštěvě rodné vlasti rozhodl zůstat a jeho konec v Liquid jako hráč byl zpečetěn. Nyní se sice vrací jako host, ale pouze na dva nadcházející turnaje - ECS Season 1 Finals a nadcházející major ESL One Cologne.

Pimp

Pimp poprvé opouští dánskou scénu, kde působil ve Western Wolves nebo Dignitas. (Foto: HLTV.org)

Tenhle krok má jediný důvod a to ten, že nová posila nebude v Kolíně nad Rýnem dostupná. Novou posilou Teamu Liquid se totiž stává dánský hráč Jacob 'Pimp' Winneche, jenž se zúčastnil minoru a nemůže tak hrát za jiný tým. To však není jediná změna - pro trade se rozhodli TL společně s CLG a to konkrétně o výměnu sniperů. Liquid tak posilují o jednoho z nejlepších odstřelovačů v NA Joshe 'jdm64' Marzana, Kenneth 'koosta' Suen míří opačným směrem.

Aktuální sestava Teamu Liquid:

{#Spojené státy americké} Spencer 'Hiko' Martin
{#Spojené státy americké} Jonathan 'EliGE' Jablonowski
{#Spojené státy americké} Nick 'nitr0' Cannella
{#Spojené státy americké} Josh 'jdm64' Marzano
{#Dánsko} Jacob 'Pimp' Winneche

{#Ukrajina} Aleksandr 's1mple' Kostyliev - stand-in

Zdroj: hltv.org
Štítky: team liquid, s1mple
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.