Přejít k hlavnímu obsahu

Desáté RoG Finals se odehrají tento víkend

22. 6. 2016 | 14:38 Všechny hry
Velkolepé vyvrcholení Hitpoint lig s názvem RoG Finals čeká tento víkend již desátý ročník.Tradičně se finálový turnaj s pozměneným názvem uskuteční ve svitavské Fabrice a to o víkendu 25. až 26. června. Oproti předchozích ročníkům se tentokrát diváci mohou těšit pouze na dva tituly a to ty nejpopulárnější - Counter-Strike: Global Offensive a League of Legends. CS:GO liga ve Svitavách vyvrcholí počtvrté, ta LoLková dokonce popáté.
Výchozí obrázek

Velkolepé vyvrcholení Hitpoint lig s názvem RoG Finals čeká tento víkend již desátý ročník.

Tradičně se finálový turnaj s pozměneným názvem uskuteční ve svitavské Fabrice a to o víkendu 25. až 26. června. Oproti předchozích ročníkům se tentokrát diváci mohou těšit pouze na dva tituly a to ty nejpopulárnější - Counter-Strike: Global Offensive a League of Legends. CS:GO liga ve Svitavách vyvrcholí počtvrté, ta LoLková dokonce popáté.

V obou soutěžích se v online fázi odehrálo 14 kol, každý s každým se utkal dvakrát. Nejlepší dva si vybojovali přímý postup na RoG Finals 10 a další čtveřice musela bojovat o postup na finále ve čtvrtfinále. Nyní tedy známe osmičku týmů, které se o víkendu představí ve Fabrice.

RoG Finals 10

Časový harmonogram

Sobota 25. června:

  • 11:00 – RoG Masters CS:GO – semifinále #1 (Gunrunners vs. Inside Games)
  • 14:00 – RoG Masters LoL – semifinále #1 (Fraternitas vs. eXtatus)
  • 17:00 – RoG Masters CS:GO – semifinále #2 (eXtatus vs. eSuba)
  • 20:00 – RoG Masters LoL – semifinále #2 (eSuba vs. Dark Tigers)
    Pozn.: semifinálové dvojice mohou být přehozeny

Neděle 26. června:

  • 11:00 – RoG Masters CS:GO – O 3. místo
  • 14:00 – RoG Masters LoL - O 3. místo
  • 17:00 – RoG Masters CS:GO – Finále
  • 20:00 – RoG Masters LoL - Finále

PLAYzone samozřejmě bude u toho a během celého víkendu se můžete těšit na naši coverage. Pokud však spíše holdujete videopřenosům, produkce Hitpointu si kromě zážitku na místě připravila také dvoudenní livestream s nejlepšími domácími CS:GO i LoL komentátory.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.