Přejít k hlavnímu obsahu

CITRONS.cz překvapili a vyhráli Kaspersky sérii

30. 6. 2016 | 21:20 Rocket League
Před měsícem jsme Vás informovali, že na portálu PLAYzone se bude hrát každý měsíc o nějakou cenu. Dnes tu máme pro Vás shrnutí po prvním měsící a nějaké změny.
Výchozí obrázek

Před měsícem jsme Vás informovali, že na portálu PLAYzone se bude hrát každý měsíc o nějakou cenu. Dnes tu máme pro Vás shrnutí po prvním měsící a nějaké změny.

Zdroj obrázku: https://www.facebook.com/Rocket-League-CZSK-1448943298745357/?fref=ts

Jak se můžete dočíst z nadpisu článku červnovou sérii vyhráli překvapivě CITRONS.cz (dnes již eStars). Proč překvapivě? Protože pár dnů před finálovým turnajem dostal kapitán týmu Mates ban do konce měsíce srpna, navíc Devixx musel nechat první kolo FREE WIN týmu Majestic Lions, jelikož jeho spoluhráči nebyli připraveni hned od začátku turnaje. V lower bracketu se postupně vypořadali s týmem NoName, Šmakulové, Eclot Gaming a Dark Tigers. Díky tomuto vcelku lehkému průběhu vyzvali v grandfinále celek eXtatus (vítěz základní části), který vedl 1:0 na mapy. Ovšem eXtatus se zmohl pouze na to, že si připsal k jednomapové výhodě pouze jednu další mapu a prohrál tak 2:4 na mapy.

CITRONS.cz si tedy odnesli roční licenci na antivirus od firmy Kaspersky a automaticky se dostali do červencového osmičlenného finále.

 

Co se týče změn na měsíc červenec, tak za prvé do velkého finále logicky postoupí tentokrát jenom 7 nejlepších celků. Další změnou je, že všechny kvalifikační turnaje se budou losovat náhodně (již nebudou nasazováni 4 nejlepší týmy průběžného bodování), aby se tabulka trošku více vyrovnala.

Cenu pro měsíc červenec si pro Vás přichystala firma COMGAD. Konkrétně se týmy poperou o hru MXGP2 – The Official Motocross Videogame a o slot do velkého finále v srpnu.