Přejít k hlavnímu obsahu

HeatoN bude uveden do Síně slávy

29. 6. 2016 | 13:58 Counter-Strike 2
Emil "HeatoN" Christensen bude na nadcházejícím majoru v Kolíně nad Rýnem uveden jako první hráč do Síně slávy.
Výchozí obrázek

Emil "HeatoN" Christensen bude na nadcházejícím majoru v Kolíně nad Rýnem uveden jako první hráč do Síně slávy.

Do této Síně slávy, kterou vytvořila organizace ESL budou uvedeni hráči, kteří nejvíce přispěli esportu, ať už svými herními úspěchy nebo se podíleli na rozšíření elektronického sportu. Do Síně slávy bude moct být uveden hráč, který je minimálně jeden rok v herním důchodu. Hráče nominuje odborná porota sestavená z novinářů, komentátorů a expertů. Do budoucna ESL plánuje vytvořit fyzický prostor, kde si fanoušci budou moci projít historii e-sportu.

První vstupní obřad se bude konat 10. července na ESL One Cologne. Emil "HeatoN" Christensen, bývalý hráč Counter Striku bude prvním hráčem, který bude uveden do Síně slávy. Do síně slávy ho symbolicky uvede současný kapitán NiP GeT_RiGhT. V budoucnu bude Síň slávy zahrnovat také hráče z League of Legends, StarCraft a dalších her.

HeatoN

HeatoN bude prvním členem Síně slávy

Emil "HeatoN" Christensen je bývalý profesionální hráč Counter-Striku. Jeho zálibou byl hokej, ale kvůli zranění ho nemohl nadále hrát. Ke Counter-Striku se dostal přes svého kamaráda. Byl jeden z prvních hráčů Ninjas in Pyjamas a zároveň jejich kapitánem. Do týmu vstoupil roku 2001. Ve stejném roce vyhráli Cyberathlete Professional League.

V roce 2004 byl nominovaný za nejlepšího hráče Counter-Striku. Během let vyhrál mnoho turnajů. V roce 2007 přestal hrát a stal se manažerem Ninjas in Pyjamas. Dodnes je HeatoN považován za jednu z nejpopulárnějších postav v Counters-Strike scéně.

Kdo další si podle vás zaslouží být uveden do Síně slávy?

Zdroj: HLTV.org