Přejít k hlavnímu obsahu

DXRacer představuje židle Tank Series

13. 7. 2015 | 16:18 Všechny hry
Společnost DXRacer představila na trhu novou sérii herních křesel, sérii T.Písmeno T neoznačuje nic jiného, než celý název "Tank Series". Tato nová série židlí je určena osobám až do 180 kg. Mezi tankové přednosti patří opěradlo pro osoby vysoké až 210 centimetrů, 4D područky a odolný hliníkový kříž. Oproti sérii K má vyšší a širší opěrák a také plochý sedák s plochými bočnicemi. Stabilitu a možnost houpání zajištuje tvrzená mechanika.
Výchozí obrázek

Společnost DXRacer představila na trhu novou sérii herních křesel, sérii T.

Písmeno T neoznačuje nic jiného, než celý název "Tank Series". Tato nová série židlí je určena osobám až do 180 kg. Mezi tankové přednosti patří opěradlo pro osoby vysoké až 210 centimetrů, 4D područky a odolný hliníkový kříž. Oproti sérii K má vyšší a širší opěrák a také plochý sedák s plochými bočnicemi. Stabilitu a možnost houpání zajištuje tvrzená mechanika.

Ke každému modelu jsou dodány dva písty - jeden nižší a druhý vyšší - ze kterých si můžete vybrat, který vám vyhovuje. Pokud vám tedy nevyhovovaly starší modely DXRacer, Tank Series je tu pro vás. Model s názvem OH/TC29 je na stránkách dx-racer.cz k objednání za cenu 10 999 Kč v barevných kombinacích černá, černo-modrá, černo-červená a černo-zelená.

Tank Series

A pokud pochybujete, že židle vydrží všechno? Tak mrkejte na unboxing od Fatty Pillowa!

Štítky: DXRACER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.