Přejít k hlavnímu obsahu

LCS: Osmý týden aneb Freeze bojuje o play-off!

21. 7. 2016 | 18:37 League of Legends
Výchozí obrázek

Ani jsme se nenadáli a tento týden proběhne již osmý z celkových devíti týdnů základní části letní LCS. Na čele evropské soutěže po čtrnácti zápasech jsou s 28 body G2 Esports, následování Fnatic o tři body za nimi a překvapení sezóny Splyce mají bodů 24. Až za nimi bohužel hnízdí tým Aleše "Freeze" Kněžínka, jenž již ztrácí a v poslední čtveřici zápasů se budou H2k Gaming muset hodně otáčet, aby své místo neztratili. Rozdíl mezi čtvrtým a osmým jsou pouhé čtyři body. Na chvostu ligy pak jsou bohužel Origen a Team ROCCAT.

Právě kvůli blížícímu konci Round Robin bude tento týden opět více zajímavý než boje v minulém týdnu. Na úvod čtvrtečního programu čeká H2k povinná výhra proti Vitality, která se od 17:00 odehraje na streamu EULCS2. Nejzajímavějším zápasem dne pak pro oko neutrálního diváka bude souboj Fnatic a Splyce, tedy druhého se třetím v pořadím. Ten se uskuteční hned na úvod na hlavním streamovacím kanále EULCS1.

Splyce tento týden mají opravdu těžký, po Fnatic se v pátek utkají proti H2k Gaming, Freeze se bude muset opravdu ukázat. Papírově zajímavým duelem by bylo také klání Origen s Fnatic, bohužel prvnímu jmenovanému týmu se nijak extra nedaří. Za zápas tohoto dne bychom určili G2 Esports vs. FC Schalke 04, kde uvidíme krásný zápas, který dle nás skončí remízou.

Štítky: lcs, LCS EU
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.