Přejít k hlavnímu obsahu

Česká rep. a Slovensko znají své reprezentace!

29. 7. 2016 | 17:13 Counter-Strike 2
Tak jsme se dočkali speciální chvíle, kdy byly na stránkách The World Championship 2016 od portálu E-Frag.net oficiálně odhaleny soupisky pro letošní světový šampionát.
Výchozí obrázek

Tak jsme se dočkali speciální chvíle, kdy byly na stránkách The World Championship 2016 od portálu E-Frag.net oficiálně odhaleny soupisky pro letošní světový šampionát.

Evropská kvalifikace je nejrozšířenější a zúčastní se jí pomalu více týmů, než na všech ostatních kontinentech dohromady. Díky této prestiži má také Evropa nejvíce slotů na finálovém turnaji, jenž se opět odehraje v Bělehradě. Pokud se podíváme na loňský ročník, jistě si pamatujete zklamání od České republiky a také prohry Slovenska proti následně stříbrnému Polsku, kdy Slováky dělila od postupu na velké finále jediná mapa. Obhájci zlata jsou hráči Francie.

TWC 2016

Co se týče kapitánů, ti jsou však stejní i pro letošní rok. Za českou stranu je to opět David "KAPARZO" Lacina, Slovensko nepovede do boje nikdo jiný než Ladislav "GuardiaN" Kovács. Nutno říci, že ať vypadá česká soupiska sebelépe, ta slovenská má opravdu velký potenciál. Ne, že by nebylo kde vybírat, ale tahle pětka vypadá komplexně bez jediného slabého článku.

{#Česká Republika} David "KAPARZO" Lacina - eSuba{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács - Natus Vincere
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný - HellRaisers{#Slovenská Republika} Martin "STYKO" Styk - HellRaisers
{#Česká Republika} Karel "fredi" Královec - eSuba{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel - HellRaisers
{#Česká Republika} Patrik "DEV7L" Stuchlík - eXtatus{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko - bez týmu
{#Česká Republika} Jan "BLUEE" Škaloud - eSuba{#Slovenská Republika} David "frozen" Čerňanský - eXtatus
{#Česká Republika} Jiří "oKKo" Trojan - eXtatus
{#Česká Republika} Matěj "twist" Petráš - eEriness
{#Česká Republika} Dominik "hazard" Hubl - eEriness
{#Česká Republika} Roman "blade" Pilný - eEriness
{#Česká Republika} Martin "jEkYL" Hrobař - Let's beat cancer 
{#Česká Republika} Sebastian "beastik" Daňo - Let's beat cancer  

Na první pohled je vidět rozdílná myšlenka při skládání reprezentace. Zatímco GuardiaN bude očividně sázet na jednotnou pětku, do které přijde maximálně jednou za čas náhradník (tak jako v loňské sezóně za ecka), KAPARZO naopak povolal kompletní fotbalovou jedenáctku. Na jeho seznamu nechybí jak zkušenost, tak i talentovaná mládež v podobě střelců z eEriness. V širším výběru nakonec nechybí ani česká hvězda oskar. Doufejme, že ho pravidelně uvidíme v akci!

Vzhledem k široké sestavě by se dalo ve velkém spekulovat, kdo tam chybí a kdo je tam navíc, napište nám své názory do komentářů. My se samozřejmě na výkony obou výběrů těšíme a doufáme, že naše pětky budou vždy do boje v nejlepší sestavě s plným nasazením! Doplnit je třeba už jen fakt, že celkem z 31 evropských týmů se na LAN finále probojuje pouze TOP3.

Zdroj: e-frag.net
Štítky: reprezentace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.