Přejít k hlavnímu obsahu

LCS: Poslední týden základní části je tu!

30. 7. 2016 | 15:25 League of Legends
Výchozí obrázek

Závěr základní části evropské LCS je konečně tady, bohužel po delší době opět bez českého zastoupení. Jistě jste zaznamenali, že Aleš "Freeze" Kněžínek nenastoupí kvůli táhlým potížím s rukou, H2K to tak budou mít z páté příčky složité. Nejlépe našlápnuto mají G2 Esports a překvapivě také Splyce, kteří budou před Fnatic bránit svoji druhou pozici. Zajímavé však budou i boje v dolních patrech soutěže. Na aktuální pořadí se můžete podívat sami. Poznámka: do pořadí je již započítána remíza G2 proti VIT z tétosoboty.

Sobotní program nabídne od 12:00 pět zajímavých zápasů již tradičně na dvou streamech. Pokud bychom měli doporučit nějaký šlágr, určitě to bude zápas H2K proti Unicorns of Love na závěr programu streamu EULCS1, kdy zažije obnovenou premiéru FORG1VEN. Z druhého dne bychom taktéž doporučili závěrečný zápas, duel prvního proti třetímu týmu pořadí. Ačkoliv program vypadá lépe pro hlavní kanál, nezapomeňte sledovat ani ten druhý EULCS2. Jak celý kolotoč dopadne a jestli budou nějaké tiebreaky, o tom si napíšeme po víkendu.

Sobota 30. července

Neděle 31. července

Štítky: lcs, LCS EU
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.