Přejít k hlavnímu obsahu

Luminosity se vrací na scénu s brazilským týmem

31. 7. 2016 | 01:32 Counter-Strike 2
Organizace Luminosity Gaming oznámila akvizici brazilského týmu WinOut, se kterým se pokusí dosáhnout podobný úspěch jako s předešlou CS sekcí, ze které se stal pod křídly LG nejlepší tým světa.
Výchozí obrázek

Organizace Luminosity Gaming oznámila akvizici brazilského týmu WinOut, se kterým se pokusí dosáhnout podobný úspěch jako s předešlou CS sekcí, ze které se stal pod křídly LG nejlepší tým světa.

Kanadská organizace Luminosity byla bez CS:GO sekce od kontoverzního přestupu svého bývalého týmu vedeného Gabrielem "FalleN" Toledem do SK Gaming. Ačkoliv se tým během působení v Luminosity dostal z pozice outsidera až do pozice nejlepšího týmu na světě, který dominuje světu CS:GO, ani to Brazilcům nezabránilo přestoupit.

Organizace se tedy ocitla bez týmu, i když bylo jasné, že brzo odhalí novou sekci, což se po měsíci stalo. I když se nejvíc spekulovalo o tom, že LG podepíše s australským týmem Renegades, LG se nakonec rozhodlo opět vsadit na talentovaný brazilský tým a podepsat s týmem WinOut, který vznikl v květnu spojením tehdejšímch týmů KeyD Stars a g3x, a který hraje v americkém Texasu.

Jsme velice hrdí na to, že můžeme být součástí rodiny LG a těšíme se, až budeme reprezentovat jednu z největších organizací na světě. Jako tým jsme posledních pár měsíců tvrdě dřeli a toto je správná příležitost dosáhnout svých snů. LG má v Brazílii obrovskou základnu fanoušků a uděláme 150% pro to, aby byli hrdí.

- vyjádřil se hráč Luminosity, Bruno "bit" Lima

Luminosity se pokusí opět prorazit na scéně s touto sestavou:

{#Brazílie} Renato "nak" Nakano
{#Brazílie} Bruno "bit" Lima
{#Brazílie} Lucas "destiny" Bullo
{#Brazílie} Vinicios "PKL" Coelho
{#Brazílie} Gustavo "yeL" Knittel

{#Brazílie} Alessandro "apoka" Marcucci

Co říkáte na nový tým Luminosity? Zopakují Brazilci úspěch svých předchůdců?

Štítky: Luminosity
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.