Přejít k hlavnímu obsahu

Fer bude dočasně mimo kvůli operaci

3. 8. 2016 | 19:55 Counter-Strike 2
Brazilský hráč týmu SK Gaming Fernando "fer" Alvarenga oznámil na svém Twitteru, že kvůli operaci nosu nebude moct hrát skoro 2 měsíce CS:GO.
Výchozí obrázek

Brazilský hráč týmu SK Gaming Fernando "fer" Alvarenga oznámil na svém Twitteru, že kvůli operaci nosu nebude moct hrát skoro 2 měsíce CS:GO.

Fer bude muset podstoupit operaci zlomeného nosu kvůli dýchacím potížím způsobeným tímto zranění. Tyto dýchací potíže Alvarengovi způsobovaly problémy jak ve hře, tak v osobním životě. Fer se proto rozhodl podstoupit operaci, která proběhne za dva týdny a která by mu měla vrátit dýchací cesty do normálu. Kromě této operace Brazilec podstoupí ještě operaci ucha, která sníží riziko možného nádoru.

fer se i s novým nosem vrátí na ESL One New York (foto: HLTV)

Během toho, co se fer bude zotavovat z operace, obsadí jeho místo v SK Gaming bývalý hráč Immortals, Gustavo "SHOOWTiME" Goncalves, který s týmem bude hrát až do poloviny září, kdy se Alvarenge vrátí. Jeho návrat se uskuteční pouze dva týdny před ESL One New York, které bude prvním offline turnajem pro SK od ESL One Cologne.

Chci se vrátit dva týdny před ESL One New York, abych se mohl celé dva týdny intenzivně připravovat se stejným cílem jako vždy: VYHRÁT! Jsem vděčný všem, kdo podporují mě a můj tým a žádám vás, abyste zachovali tuto pozitivní energii. Chci také poděkovat SHOOWTiMEovi za to, že přijal pozvání reprezentovat nejlepší tým na světě.

SK Gaming se v pozměněné sestavě zúčastní části lig ESL Pro League a ECS, v plné sestavě se představí až první říjnový víkend na ESL One New York. To také znamená, že SK Gaming se nezúčastní dalšího turnaje z okruhu DH Open, DreamHack Bucharest, který se odehraje v polovině září.

Štítky: Fer, SK Gaming
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.