Přejít k hlavnímu obsahu

Ostrava Championship LoL GRANDFINÁLE

6. 8. 2016 | 12:16 League of Legends
6.8.2016 vyvrcholí projekt Ostrava Championship aneb Ostravské mistrovství v počítačových hrách a vy můžete být u toho! Mezi Finálovou čtyřku, která nasbírala nejvíce bodů v rámci kvalifikačních turnajů se dostaly týmy Necroraisers, Fearless-Sharks, GoldenAge či NeverHunt.eu. V GRANDFINÁLE bylo však místo pouze pro dva. 
Výchozí obrázek

6.8.2016 vyvrcholí projekt Ostrava Championship aneb Ostravské mistrovství v počítačových hrách a vy můžete být u toho! Mezi Finálovou čtyřku, která nasbírala nejvíce bodů v rámci kvalifikačních turnajů se dostaly týmy Necroraisers, Fearless-Sharks, GoldenAge či NeverHunt.eu. V GRANDFINÁLE bylo však místo pouze pro dva.

 

6.8.2016 od 9:00 vypukne velké Finále celého Ostravského mistrovství v počítačových hrách a hra League of Legends nesmí samozřejmě chybět!

Během letošního roku probíhaly offline a online turnaje, kde měli týmy možnost sbírat za své výsledky cenné body. Nejvíce bodů nasbírala čtveřice týmu. Místo do samotného GRANDFINÁLE bylo však vyhrazeno pouze pro 2 týmy! A tak se museli nejlepší týmy utkat mezi sebou. Tým, který nasbíral nejvíce bodů v kvalifikaci se stal tým Fearless-Sharks a jak říkají naše pravidla, tým který skončí po kvalifikační části jako první má možnost volby si vybrat svého soupeře z 2. - 4. místa.

Bohužel tým Fearless-Sharks si vybral jako svého soupeře tým NeverHunt.eu, který překvapil svého soupeře a prošel skrz něj přímo do finále zaslouženou výhrou 2:0. V druhém duelu se utkaly týmy GoldenAge a NecroRaisers, zde se žádné překvapení nekonalo a tým GoldenAge porazil svého soka 2:0 a postoupil do finále.

SEMIFINÁLE:

GoldenAge 2:0 NecroRaisers

Fearless-Sharks 0:2 NeverHunt.eu

 

Do samotného GRANFINÁLE se tedy probojovali dva týmy, kteří si od samotného začátku lezou nepříjemně do vlasů. GoldenAge však ještě nikdy nebyli týmem NeverHunt.eu poraženi a neztratili proti nim ani jednu mapu. Bude se opakovat tento scénář nebo tým NeverHunt.eu překvapí svého soupeře stejně jako v semifinále? To a mnohem více s námi můžete sledovat už tuto sobotu!

 

GRANDFINÁLE 6.8.2016 ve 14:00

NeverHunt.eu vs GoldenAge

 

Vítěz se může pyšnit titulem "Šampión Ostravy" a to ovšem není vše, jelikož si odnese i krásné ceny partnerů projektu, finanční částku 5000Kč, sáhne si i na mistrovský pohár, obdrží medajle od krásných hostesek, nebude chybět ani diplom a další skvělé věci. Motivace vyhrát, zde určitě je.

 

Pro všechny, kteří budou mít zrovna chvilku či cestu kolem se k nám určitě mohou přijít podívat, jelikož není žádné vstupné a zábava se bude nalévat čirým pohárem. Pro diváky, kteří k nám zavítají je připraveno na místě obří plátno, kde můžou fandit svým svěřencům či favoritům. Pro diváky, kteří se příjdou podívat do samotné herny je připraveno i menší občerstvení a spoustu dalších věciček a soutěží.

Za zmínku také stoji fakt, že zde budou probíhat i finále v ostatních hrách, které jsou součásti projektu Ostrava Championship. Patří mezi ně: Counter Strike: Global Offensive, NHL 16 a FIFA 16.

Pro všechny, kteří k nám nezavítají, ať už z jakéhokoli důvodu bude připraveno živé komentované vysílání přímo ze samotné herny. Komentářem Vás budou provázet zkušeni komentátoři. Samotné vysíláni pak můžete najit na: Ostrava Championship Stream

! Stream začíná vysílat v 8:30 !

 

Více informací na fb stránkách projektu: http://www.faceboo.com/ovachamp

nebo

na internetových stránkách projektu: www.ovachamp.cz

 

S pozdravem pěkných letních dnů
Ovachamp tým