Přejít k hlavnímu obsahu

Seznamte se, ROG female přichází na scénu

14. 8. 2016 | 09:54 Counter-Strike 2
V průběhu července jsme vás informovali o nově vzniklém ladies týmu v čele s Janou 'jance.' Kozákovou. Nyní to vypadá, že holky budou konečně vystrkovat růžky a uvidíme je pod oficiálním názvem již brzy na online turnajích.
Výchozí obrázek

V průběhu července jsme vás informovali o nově vzniklém ladies týmu v čele s Janou 'jance.' Kozákovou. Nyní to vypadá, že holky budou konečně vystrkovat růžky a uvidíme je pod oficiálním názvem již brzy na online turnajích.

Pokud vám tento článek utekl (čtěte: Nový ladies tým na scéně?), tak vám bude stačit informace, že pro tento tým se Jance dala dohromady s dvojicí spoluhráček z eSuba.ladies nebo ASUS.ladies v Counter-Strike 1.6, Nikol 'Maiuska' Janečkovou a Růženou 'afrodita' Quachovou. Dívčí pětku pak doplňuje dvě ostrostřelkyně původem ze Slovenska, Dominika 'Nikky' Strečanská a populární streamerka Eva 'kRAViCkA' Urbanová.

ROG female

Holky v této sestavě nejprve působily pod dočasným názvem PickMyLussy, nyní po nich však sáhla zajímavá organizace. Nejde tedy přímo o organizaci, nýbrž velkého partnera, jenž tento tým zaštítí. Nejde o nikoho jiného než ASUS brand Republic of Gamers, zkráceně ROG. Tým Jany 'jance.' Kozákové tak od tohoto týdne bude působit právě pod názvem ROG.female.

Pod tímto názvem se můžeme těšit na účast týmu v dalším vydání Skylla Cupu, kam se holkám podařilo probojovat a napodobit tak mužský tým eSuby z minulého měsíce. Vedle týmů Test Your Limits, Beerlads a Relentless Gaming se budou holky již tohle pondělí rvát o postup ze skupiny. Do stejného turnaje byli tento měsíc pozvání také Inside Games a tak CZ/SK scéna bude v srpnovém vydání hned dvojí zastoupení. Na IG čeká středeční skupina D.

Nynější sestava ROG.female:

{#Česká Republika} Jana 'jance.' Kozáková
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Česká Republika} Růžena 'afrodita' Quachová
{#Slovenská Republika} Eva 'kRAViCkA' Urbanová
{#Slovenská Republika} Dominika 'Nikky' Strečanská

Štítky: ROG female
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.