Přejít k hlavnímu obsahu

Česko a Slovensko znají své národní týmy

30. 8. 2016 | 12:20 Overwatch
Hlasování je u konce a my konečně známe složení nároďáku České republiky a Slovenska.Okem laika při prvním pohledu na složení obou reprezentací je v podstatě jasné, který výběr bude mít větší ambice. Zatímco česká šestice je složená ze zástupců tří nejlepších týmů u nás, ve slovenské reprezentaci najdeme pouhé dva hráče, jež známé z turnajového prostředí. Zbylá čtveřice jsou klasičtí Ranked hráči a navíc se proslýchá, že některé ranky nejsou úplně vysoké.
Výchozí obrázek

Hlasování je u konce a my konečně známe složení nároďáku České republiky a Slovenska.

Okem laika při prvním pohledu na složení obou reprezentací je v podstatě jasné, který výběr bude mít větší ambice. Zatímco česká šestice je složená ze zástupců tří nejlepších týmů u nás, ve slovenské reprezentaci najdeme pouhé dva hráče, jež známé z turnajového prostředí. Zbylá čtveřice jsou klasičtí Ranked hráči a navíc se proslýchá, že některé ranky nejsou úplně vysoké.

Team Czech Republic

Kapitánem českého výběru je bývalý hráč eSuby Martin 'Hydax' Šinglovič, jehož na pozici supporta doplňuje spoluhráč Jiří 'Derenecko' Plášek. Kombinace DPS a Tank hráčů je pak z týmů Inside Games a Digitor. Rozdávát tuny poškození uvidíme Jana 'Fallken' Ptáčka s Ivem 'ivanhoe' Nesvadbou, tankovat bude Petr 'kunhuta' Sedláček a Vladimír 'Leshran' Ditrych.

Team Slovakia

Křídla slovenského národního týmu střeží Patrik 'BlueX' Papšo, DPS hráč z týmu NoPharah, spolu s ním tuto pozici bude ve výběru vykonávat Necrolus. Nejznámější tváří týmu je bezesporu Tank Tomáš 'Xenbek' Vongrej z Teamu Digitor, jeho tankovacím kolegou pro reprezentaci bude Richard. Dvojici supportů pak vytvoří BluStar a iworm

Jak vidíte šance obou výběrů? Má český tým šanci probojovat se až na samotný BlizzCon? Online kvalifikační fáze odstartuje již v září a o jednotlivých zápasech vás budeme informovat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.